My Summer of Love (2004) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
My Summer of Love (2004) filme online subtitrat în Română

My Summer of Love 2004 (Dragoste de-o vară) film online subtitrat în Română

În Yorkshire, Tamsin se plimbă călăre cu calul său şi o urmăreşte pe Mona. Tamsin este dintr-o familie de clasă socială superioară şi spune că a fost suspendată de la şcoala unde învăţa. Mona provine dintr-o familie de criminali, având doar pe fratele său Phil în viaţă. Ambele fete par să îşi considere viaţa de zi cu zi drept plictisitoare. Mona îl găseşte pe Phil distrugând toată băutura din fostul bar al răposatei lor mame. El a trecut printr-o transformare religioasă în timpul petrecut în puşcărie şi acum plănuieşte o manifestaţie de susţinere a creştinismului.

Mona se întâlneşte cu iubitul ei, Ricky, pentru a face amor cu el în maşina lui, dar acesta se desparte de ea. În ziua următoare, cele două fete se împrietenesc mai bine după ce petrec toată ziua împreună bând alcool, fumând şi discutând despre problemele fiecăreia. Mai apoi, Tamsin o duce pe Mona la casa unde Tamsin susţine că tatăl ei o înşeală pe mama sa.

Tamsin cumpără apoi un motor pentru scuterul Monei şi cele două merg împreună la un mic râu pentru a înota. Sub o cascadă, cele două se sărută pasional. Acasă la Tamsin, Mona probează o rochie de-a acesteia. Tamsin îşi aminteşte cu durere despre moartea surorii sale Sadie care a căzut victimă anorexiei. În grădină, Tamsin cântă la violoncel în timp ce Mona dansează. Pe măsură ce timpul trece, cele două fete devin tot mai apropiate una de cealaltă şi îşi declară iubire veşnică, făcând un jurământ de moarte.

Urmărește online filmul My Summer of Love 2004 (Dragoste de-o vară), cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film