Nappily Ever After 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Nappily Ever After 2018 filme online subtitrat în Română

Nappily Ever After 2018 (Adormiți până la adânci bătrâneți) film online HD subtitrat în Română

O tânără femeie de culoare pe nume Violet (Sanaa Lathan) pare că trăieşte o viaţă perfectă. Ea se bucură de succes la locul de muncă unde este directoare executivă la o companie de publicitate, are un iubit doctor pe nume Clint (Ricky Whittle) cu care este împreună de doi ani şi un păr drept perfect pentru care depune mari eforturi să îl menţină aşa. Numai că aşteptându-se ca iubitul ei să o ceară de soţie cu ocazia zilei sale de naştere, el îi oferă în loc de inel un căţel, ceea ce o înfurie şi se desparte de el.

El îi spune lui Violet că nu prea o cunoaşte cu adevărat deoarece pare să fie prea perfectă pentru el. După ce Violet pierde un contract foarte important la locul de muncă şi are parte de o încurcătură la salonul de coafură, ea începe să realizeze faptul că părul ei era un simbol al faptului că nu îşi trăieşte viaţa aşa cum şi-ar fi dorit ea cu adevărat s-o facă.

După ce încearcă să îşi vopsească părul într-o nuanţă de blond şi rezultatul nu este chiar conform cu aşteptările sale, ea hotărăşte să ia o măsură radicală – aceea de a se rade pe cap. La început îngrozită de ceea ce a putut să facă, ea ajunge să devină tot mai încrezătoare în decizia pe care a luat-o şi cu noul ei look. Apoi începe să iasă în oraş cu proprietarul salonului de coafură, Will (Lyriq Bent) şi se împrieteneşte cu fiica acestuia, Zoe (Daria Johns).

Urmăreşte online filmul Nappily Ever After 2018 (Adormiți până la adânci bătrâneți), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film