Nelly (2016) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Nelly (2016) filme online subtitrat în Română

Nelly (2016) film online HD subtitrat în Română

Isabelle Fortier este o fată care începe o relaţie şi se logodeşte cu un bărbat care îi împărtăşeşte obiceiul de a consuma cocaină. Relaţia lor se deteriorează destul de rapid, iar la scurt timp Isabelle îşi ia pseudonimul de Cynthia şi începe să se prostitueze. Ea primeşte laude pe internet din partea clienţilor pe care i-a mulţumit cu calităţile sale deosebite şi pentru aspectul fizic foarte plăcut, fiind lăudată în special pentru aptitudinile sale în diverse acte sexuale.

Ea începe să scrie apoi despre experienţele pe care le are şi prezintă prima sa carte unui comitet de editură, iar aceştia o privesc cu o combinaţie de şoc şi interes. Isabelle îşi ia un nou pseudonim de autoare drept Nelly Arcan. Publicistul Mathieu călătoreşte spre Montreal pentru a se întâlni cu ea, punându-i întrebări dacă nu cumva poveştile pe care le-a scris în carte sunt, în realitate, nişte întâmplări din propria ei experienţă.

Punând la îndoială iniţial importanţa adevărului din carte, Nelly răspunde că poveştile sunt o combinaţie între realitate şi ficţiune. De asemenea, ea minte cu privire la propria vârstă, susţinând că are 26 de ani şi că şi-a dorit mereu să publice o carte înainte de-a împlini 30. Cartea întrece aşteptările în materie de vânzări, ajungând la peste 30 de mii de copii vândute în Quebec şi Franţa. Nelly primeşte laude din partea criticilor şi este nominalizată la o prestigioasă competiţie. În acelaşi timp, ea nu ştie ce să facă să nu iasă la suprafaţă secretul din spatele acestui roman.

Urmăreşte online filmul Nelly 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film