• Filme Online
 • Nelyubov – Loveless (2017), filme online HD subtitrat în Română


  Nelyubov – Loveless (2017), filme online HD subtitrat în Română

  Nelyubov – Loveless (2017), film online HD subtitrat în Română

  În Moscova, la finalul zilei de şcoală, elevii se duc acasă, însă unul dintre băieţi, Alexey, în vârstă de 12 ani, hotărăşte să apuce pe un alt drum spre casă în loc să o ia pe drumul obişnuit şi ajunge la un râu local aflat într-o zonă împădurită de la marginea oraşului. Băiatul pare să nu se grăbească deloc să ajungă acasă, nefiind prea încântat de ceea ce îl aşteaptă acolo. Părinţii lui, Zhenya şi Boris se află în mijlocul unui divorţ dificil, presărat cu foarte multă animozitate.

  Ei sunt portretizaţi ca fiind două personalităţi divergente şi incompatibile – ea este o tipă plină de sine care vizitează deseori saloanele de înfrumuseţare în timp ce el este un om rezervat şi care ştie să se controleze pe sine. Amândoi încearcă să îşi vadă de propriile vieţi în compania altor parteneri, însă în ciuda acestui fapt ei continuă să locuiască sub acelaşi acoperiş.

  Intr-o bună zi se descoperă faptul că băiatul a fugit de acasă, iar mama lui sună poliţia pentru a anunţa dispariţia. La început, poliţia ia acest caz a pe o fugă tipică de acasă şi că băiatu se va întoarce de unul singur după câteva zile de singurătate. Însă atunci când Alexey nu se întoarce aşa cum se aşteptau un alt poliţist preia cazul şi iniţiază imediat o căutare preliminară a băiatului prin trimiterea părinţilor la rudele mai îndepărtate ca să vadă dacă nu cumva s-a dus acolo. Chiar dacă amândoi sunt afectaţi de dispariţia băiatului, căutarea lui pune şi mai multă presiune şi ură în relaţia dintre cei doi soţi.

  Urmăreşte online filmul Nelyubov – Loveless (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film