• Filme Online
 • Never Back Down, film online subtitrat în Română


  Never Back Down, film online subtitrat în Română

  Never Back Down 2008 (Nu da înapoi), film online DVDRip, subtitrat în Română

  Jake Tyler (Sean Faris) s-a mutat de curând din Iowa în Orlando, Florida, cu mama lui Margaret (Leslie Hope) şi fratele mai mic, Charlie (Wyatt Smith), pentru a-l sprijini pe mezin în viitoarea sa carieră de tenismen. Jake era un mic star la fotbal în oraşul său, dar aici este un străin cu reputaţia de-a fi un scandalagiu ce se aprinde repede după ce o filmare cu el provocând o încăierare a făcut furori pe internet şi, bineînţeles, printre noii colegi. În încercarea de-a se integra, la invitaţia frumoasei sale colege, Baja Miller (Amber Heard), Jake merge la o petrecere unde este atras fără voia sa într-o încăierare cu campionul liceului la lupte, Ryan McCarthy (Cam Gigandet).

  La început, Jake face tot posibilul să nu se implice în scandal, asta până ce Ryan râde de el în legătură cu tatăl său care a murit în timp ce conducea maşina beat, iar Jake se afla în ea. Deloc surprinzător, Jake pierde această luptă, dar un coleg de clasă, Max Cooperman (Evan Peters), care mai târziu devine unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, i se prezintă lui Jack şi îi povesteşte despre Artele Marţiale Mixte. El vede în Jake un viitor star al acestui sport şi doreşte să-l prezinte mentorului său, Jean Roqua (Djimon Hounsou).

  Jake îşi dă seama rapid că MMA-ul nu este o luptă de stradă ci, mai degrabă, o formă de artă pe care doreşte s-o stăpânească. Roqua acceptă să-l ia pe Jake sub aripa lui, dar cu condiţia de-a nu se mai bate deloc în afara sălii, condiţie pe care Jake o acceptă, în ciuda faptului că îşi doreşte foarte tare să se înfrunte din nou cu Ryan. Baja încearcă să-i ceară scuze lui Jack pentru incidentul de la petrecere, dar el nu-i acceptă scuzele. Baja apoi se ceartă cu Ryan şi se desparte de el, iar când Ryan face o scenă în faţa întregii şcoli, Jake intervine în apărarea ei. Mai târziu, Ryan îl provoacă pe Jake să participe amândoi la un turneu ilegal de lupte numit „Beatdown”, iar acesta acceptă provocarea.

  Urmăreşte online filmul Never Back Down 2008 (Nu da înapoi), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  Server 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  7 responses to “Never Back Down, film online subtitrat în Română”

  1. calin says:

   Tare filmu pacat ca asa se intampla si in lumea reala asta patesc zilnik filmu ma reprezinta

  2. Ciprian says:

   Nu esti singurul prietene 🙁

  3. bestfighter says:

   de la mn sau inspirat astia cu filmul…asta e poveste mea din viata reala…am cu ce ma lauda…dedic acest film tuturor dusmanilor mei care au crezut ca nu am sa ajung aici

  4. florin says:

   frumos eu as-i vrea sa il intalnesc 🙂

  5. MOARTEA says:

   NU VA MAI LAUDATI MA ATATA……ESTE ADEVARAT DAR INCETATI.. ARATATI CA NISTE RETARZI CU COMENTARIILE ASTEA.

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1