Next Gen 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Next Gen 2018, filme online subtitrat în Română

Next Gen 2018, film online subtitrat în Română

Într-un oraş futurist numit Grainland, o fată pe nume Mai Su duce o viaţă ideală împreună cu părinţii ei, asta până când o ceartă se iscă şi tatăl ei pleacă. Pe parcursul următorilor câţiva ani, mamam ei, Molly, deplânge plecarea soţului şi cumpără nişte roboţi foarte avansaţi, neglijând-o pe Mai. Asta o face pe Mai să urască foarte tare roboţii, fiind considerată o ciudată printre colegii de clasă deoarece curând roboţii înlocuiesc totul – de la ofiţeri de poliţie şi până la profesori.

Ceva ani mai târziu, Mai este acum o adolescentă rebelă, iar pe Molly pare că nu o mai interesează deloc de sentimentele lui Mai. Ea şi Molly merg împreună la evenimentul de lansare a Gen 6 Q-Bots. Mai, complet dezinteresată de ce se petrece acolo, hotărăşte să iasă din linie şi distruge un robot fără să vrea. După ce este încolţită de roboţi de securitate, ea hotărăşte să fugă şi ajunge în laboratorul secret al Doctorului Tanner Rice unde acesta a dezvoltat un robot propriu: Proiectul 7723.

După ce este enervat de asistentul său Q-Bot Alfredo, Dr. Rice pleacă din laboratorul pe care Mai hotărăşte să-l investigheze. În timp ce inspectează 7723-ul, ea îl activează accidental. Mai este prinsă în cele din urmă de un Q-Bot de securitate şi adusă înapoi la eveniment, lăsând în urmă rucsacul fetei. În timpul lansării, charismaticul CEO al IQ Robotics, Justin Pin, prezintă noul model de Q-Bots, Generaţia 6. După puţin timp, 7723 pleacă din laboratorul secret al lui Rice pentru a-i returna rucsacul lui Mai, iar această escapadă a lui provoacă panică.

Urmăreşte online filmul Next Gen 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Next Gen 2018, filme online subtitrat în Română”

  1. petrica says:

    foarte bun filmul

Spune-ne parerea ta despre acest film