Night School – Loserii de la seral (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Night School – Loserii de la seral (2018), filme online subtitrat în Română

Night School – Loserii de la seral (2018), film online subtitrat în Română

Teddy a avut parte de o lipsă de concentrare maximă în timpul unui test de la liceu foarte important şi a hotărât să renunţe la a mai continua. Mulţi ani mai târziu, în zilele noastre, el şi-a clădit o carieră decenta care-l ajuta să câştige suficienţi bani ca să nu ducă mari lipsuri, dar nu câştiga atât de bine precum lasa să se vadă din exterior. El se afla într-o relaţie cu o femeie plină de bani, iar când vrea s-o ceară de nevastă se produce un accident în magazinul pe care trebuia să-l preia el schimbându-i viaţa total.

Rămas acum fără loc de muncă, Teddy afla de la bunul său prieten Marvin, faptul că s-ar putea angaja la firma de investiţii la care lucrează şi el, dar pentru asta are nevoie de o diplomă. Teddy se duce la fostul său liceu cu gândul că va putea să îl convingă pe noul director să îi ofere pur şi simplu diploma de care are nevoie pentru a se angaja.

Problema lui este ca noul director e chiar Stewart, un fost coleg de clasa de care Teddy şi-a bătut joc constant, astfel că planurile sale pica din start. Printr-un articifiu el se înscrie la seral şi învaţă la cursurile predate de către neortodoxa Carrie. Din păcate, el continua să aibă această problemă cu concentrarea la cursuri. În acelaşi timp, el îi spune Lisei faptul că s-a angajat deja la firma lui Marvin, însă lucrează noaptea în secret la un fast food local pentru a face rost de bani.

Urmăreşte online filmul Night School – Loserii de la seral (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film