No – Nu 2012, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
No – Nu 2012, film online subtitrat în Română

No – Nu 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

După cincisprezece ani de dictatură militară, dar confruntându-se cu presiuni internaţionale considerabile, cetăţenii statului Chile sunt chemaţi de guvern să voteze la referendumul naţional Chilian din 1988 dacă Generalul Augusto Pinochet ar trebui să mai rămână la putere încă opt ani sau dacă ar trebui să se organizeze anul viitor alegeri democratice prezidenţiale. René Saavedra (Gael García Bernal), un creator de publicitate de succes, este abordat de comitetul părţii „Nu” pentru a se consulta în privinţa publicităţii propuse. Pe la spatele şefului său conservator politic, Saavedra acceptă provocarea. Atras de această provocare de marketing, dar şi de propriul dezgust faţă de tirania lui Pinochet, el propune să abordeze o strategie îndrăzneaţă care să pună accent pe concepte precum „fericirea” pentru a elimina grijile cum că votul la un referendum sub un guvern cunoscut pentru brutalitatea lui ar fi fără vreun sens politic şi periculos.

Chiar dacă Saavedra, fiul şi colegii lui sunt apoi ţintele intimidărilor venite din partea autorităţilor în timp ce tema de marketing neortodoxă este neacceptată de unii membri ai comitetului Nu din diferite motive, propunerea lui este, în cele din urmă, aprobată pentru campanie. Într-un final, şeful lui Saavedra, Lucho (Alfredo Castro), află despre activităţile angajaţilor săi, dar când Saavedra refuză o ofertă de-a deveni partener dacă se retrage din această campanie, Lucho se alătură campaniei grupării „Da” .

Campania s-a desfăşurat pe parcursul a 27 de seri de publicitate la televiziune, în care fiecare parte a avut 15 minute pe seară pentru a-şi prezenta punctul de vedere. De-a lungul acelei luni, campania celor de la Nu, creată de majoritatea comunităţii artistice din Chile, se dovedeşte a fi destul de eficientă având o serie de momente de divertisment ce oferă prezentări din interior care au atracţie la publicul larg, însă Saavedra şi ai lui trebuie să facă faţă presiunilor şi tentativelor de cenzură ce vin din toate părţile în timp ce ei folosesc doar tactici pure de marketing.

Urmăreşte online filmul No – Nu 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film