No Reservations – Fără Reţineri (2007) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
No Reservations – Fără Reţineri (2007) filme online subtitrat în Română

No Reservations – Fără Reţineri (2007) film online subtitrat în Română

Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) este bucătarul şef de la un restaurant din Manhattan. Ea îşi conduce bucătăria în paşi repezi şi coodonează toate mâncărurile fabuloase care se prepară la acel restaurant, prezentând personal perfecţiunea în fiecare farfurie pe care o pune în faţa clienţilor. Ea îi intimidează pe toţi cei din jurul său, inclusiv pe şefa ei, Paula (Patricia Clarkson), care o trimite la terapie. Kate uraşte să îşi lase bucătăria atunci când un client este gata să-i complimenteze una dintre mâncărurile speciale, însă fuge imediat când primeşte cuvinte negative.

În momentul în care sora ei, Christine, este ucisă într-un teribil accident de maşină, nepoata ei în vârstă de nouă ani, Zoe (Abigail Breslin), trebuie să se mute la ea. Kate este devastată de pierderea surorii sale şi cu toate problemele pe care le are, Paula hotărăşte să angajeze un nou bucătar care să se alăture echipei condusă de Kate. Acesta este Nick Palmer (Aaron Eckhart), un bucătar în plină ascensiune care ar putea să fie bucătar şef în orice restaurant şi-ar dori.

Cu toate acestea, Nick îşi doreşte să lucreze sub comanda lui Kate. Atmosfera din bucătărie este oarecum haotică, deoarece Kate se simte ameninţată de prezenţa lui Nick şi de stilul acestuia de-a conduce bucătăria. Nick adoră să asculte operă atunci când găteşte şi îi place să facă glume cu ceilalţi pentru a destinde atmosfera. Curând chiar şi Kate ajunge să fie atrasă de Nick, a cărui personalitate nu i-a afectat doar personalul ci chiar şi pe micuţa Zoe.

Urmăreşte online filmul No Reservations – Fără Reţineri (2007), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “No Reservations – Fără Reţineri (2007) filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

    Un film relaxant,placut.Nota 10.

Spune-ne parerea ta despre acest film