Not Another Teen Movie, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Not Another Teen Movie, filme online subtitrat în Română

Not Another Teen Movie 2001 (Încă un film despre adolescenţi?!), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! În liceul John Hughes, frumoasa Priscilla (Jaime Pressly), o majoretă populară, se desparte de iubitul ei jucător de fotbal, Jake Wyler (Chris Evans). După ce Jake descoperă că Priscilla se întâlneşte acum cu ciudatul Les (Riley Smith) doar pentru a-i face lui în ciudă, unul dintre prietenii lui, Austin (Eric Christian Olsen), sugerează să se răzbune făcând-o pe Janey Briggs (Chyler Leigh), o „rebelă unică”, regina balului. Jake încearcă s-o curteze pe Janey, dar întâmpină greutăţi chiar din partea propriei lui soră, Catherine (Mia Kirshner), care este atrasă sexual de el; din partea celui mai bun prieten al lui Janey, Ricky (Eric Jungmann); şi cariera sa de fotbalist.

În cele din urmă, Catherine îşi ajută fratele şi îi face lui Janey o schimbare de look care o transformă radical dintr-o tocilară într-o divă. Între timp, fratele mai mic al lui Janey, Mitch (Cody McMains), şi prietenii lui, Ox (Sam Huntington) şi Bruce (Samm Levine), fac un jurământ să-şi piardă virginitatea până la absolvire, chiar dacă sunt abia în primul an. Mitch încearcă să o impresioneze pe fata de care este îndrăgostit de multă vreme, frumoasa şi perversa Amanda Becker (Lacey Chabert), cu o scrisoare de dragoste. Bruce îl ia la mişto spunându-i că nu are nicio şansă cu ea.

Pe măsură ce balul se apropie, Jake îşi atrage antipatii printre colegi deoarece nu a reuşit să-şi conducă echipa de fotbal spre o victorie importantă în Campionatul Statal, iar situaţia devine şi mai grea atunci când Austin îl păcăleşte să-i spună lui Janey despre planul său de-a se răzbuna pe Priscilla în timpul unui joc.

Urmăreşte online filmul Not Another Teen Movie 2001 (Încă un film despre adolescenţi?!), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Not Another Teen Movie, filme online subtitrat în Română”

  1. Robert says:

    Acest film nu merge! Am incercat de mai multe ori si nu imi da voie sa-l vad.

  2. mogaldeaza says:

    cum se numeste melodia de la 9:00. am nevoie, daca stiti va rog lasati coment

  3. ady says:

    super sunt incantat de acest film mai ales la 42:00

Spune-ne parerea ta despre acest film