Nowhere Boy (2009), filme online HD subtitrat în Română

aaa
aaa
Nowhere Boy (2009), filme online HD subtitrat în Română

Nowhere Boy 2009 (John Lennon: Începutul unei legende), film online HD subtitrat în Română

John a fost separat de mama lui, Julia, în momentul în care el avea vârsta de doar cinci ani. El a fost crescut de unchiul şi mătuşa lui, Mimi şi George Smith, ca şi cum ar fi fost băiatul lor. El află adevărul la înmormântarea lui George şi devine curios referitor la mama lui biologică, aşa că începe să o caute pe aceasta. John devine obsedat de muzica rock ‘n’ roll în timpul unei vizite în Blackpool cu Julia.

Când John este suspendat suspendat de la şcoală, Julia se oferă să îl lase să locuiască la ea acasă pe timpul orelor de la şcoală pentru ca Mimi să nu afle despre suspendare. Julia îl învaţă apoi pe John să cânte la banjo. Mimi află despre aranjamentul celor doi şi îi cere să se oprească, numai că John refuză acest lucru şi se mută cu Julia de tot. O săptămână mai târziu, John aude o conversaţie aprinsă între Julia şi soţul ei referitor la şederea sa acolo şi hotărăşte să se întoarcă la Mimi.

John îi spune lui Mimi că îşi doreşte să întemeieze o trupă rock ‘n’ roll, aşa că ea îi cumpără o chitară. El îşi începe apoi recrutările printre prietenii săi care se pricep la muzică şi formează trupa „Quarrymen”. Ei oferă prima reprezentaţie muzicală într-un parc. După reprezentaţie, John se întâlneşte cu Paul McCartney, care vrea să se alăture trupei şi participă la o audiţie cu melodia „Twenty Flight Rock”. Paul este acceptat în formaţie şi, împreună cu John, încep să compună melodii.

Urmăreşte online filmul Nowhere Boy 2009 (John Lennon: Începutul unei legende), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 5


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4


SERVER 5

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Nowhere Boy (2009), filme online HD subtitrat în Română”

 1. violeta says:

  Bun filmul!
  Adelescenta rebelului John Lennon.
  Foarte buna prestatia actorilor!
  Aaron Taylor-Johnson,in rolul lui John Lennon,Anne Marie Duff,in rolul mamaei lui(Julia) ,Khristin Scott Thomas,in rolul matusii (Mimi),si nu in ultimul rand tanarul Thomas Brodie Sangster,in rilul lui Paul Mc Cartney.
  Un film de nota 7,5.

Spune-ne parerea ta despre acest film