Ocean’s 8: Jaf cu clasă (2018) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Ocean’s 8: Jaf cu clasă (2018) filme online subtitrat în Română

Ocean’s 8: Jaf cu clasă (2018) film online subtitrat în Română

După ce iese din închisoare, Debbie Ocean, sora mai mică a răposatului Danny Ocean, se întâlneşte cu fosta ei parteneră de infracţiuni, Lou, pentru a o convinge pe aceasta să i se alăture într-un jaf pe care l-a plănuit în timp ce se afla după gratii. Debbie şi Lou îşi recrutează fostele partenere, Rose Well, o creatoare de modă în datorii până peste cap, Amita, o bijutieră care vrea să se mute cât mai curând din casa mamei sale, Nine Ball, expertă în calculatoare, Constance, hoaţă de buzunare şi escroacă, şi Tammy, o prietenă de-a lui Debbie.

Debbie plănuieşte să fure un colier în valoare de 150 de milioane de dolari care va fi purtat la Met Gala peste cinci săptămâni. După ce echipa o păcăleşte pe co-prezentatoarea galei, Daphne Kluger s-o angajeze pe Weil ca stilist, ea şi Amita merg la firma ce deţine colierul pentru a-i convinge s-o lase pe Daphne să îl poarte în cadrul galei.

Debbie îl caută pe Claude Becker, un negustor de artă din cauza căruia a ajuns ea la puşcărie în primă fază. Ea o face pe Daphne să îl invite pe Becker ca partenerul său la gală. Lou realizează faptul că Debbie vrea să se răzbune pe Becker, dar Debbie o asigură că totul va fi în regulă. Weil descoperă curând o problemă în planul lor şi pentru a o rezolva Nine Ball o recrutează pe sora sa mai mică, Veronica, pentru a ajuta la conceperea unui dispozitiv special.

Urmăreşte online filmul Ocean’s 8: Jaf cu clasă (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Ocean’s 8: Jaf cu clasă (2018) filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

    Foarte bun.Cu atatea actrite de calibru,nici nu putea fi altfel.

  2. Viorel says:

    film de lux,merita vazut,multzam fain filme noi

Spune-ne parerea ta despre acest film