• Filme Online
 • Omen III: The Final Conflict 1981 filme online subtitrat în Română


  Omen III: The Final Conflict 1981 filme online subtitrat în Română

  Omen III: The Final Conflict 1981 film online HD subtitrat în Română

  După teribila sinucidere a Ambasadorului american în Marea Britanie, CEO-ul unui conglomerat internaţional Damien Thorn (Sam Neill) este numit în locul său, un post pe care şi tatăl său adoptiv l-a deţinut în trecut. După ce şi-a acceptat rădăcina nepământeană şi şi-a condus compania vreme de şapte ani, Damien încearcă să-şi remodeleze destinul împiedicând cea de-a Doua Pogorâre a lui Hristos. Totuşi, părintele DeCarlo (Rossano Brazzi), un preot din mănăstirea Subiaco unde părintele Spiletto şi-a petrecut ultimele zile şi l-a ţinut sub observaţie pe Damien de la distanţă după moartea tatălui său, face rost de cele Şapte Pumnale ale lui Megiddo.

  Alături de încă şase preoţi, DeCarlo plănuieşte să-l omoare pe Damien în timp ce speră să-l găsească pe Copilul Iisus. Între timp, Damien începe o relaţie romantică alături de o frumoasă jurnalistă pe nume Kate Reynolds (Lisa Harrow). Aflând despre asasinii lui şi eliminându-i pe toţi pe parcurs cu excepţia lui DeCarlo, el începe să-l modeleze pe băiatul lui Kate, Peter, într-un discipol de-al său.

  După alinierea planetelor în constelaţia Cassiopeia din data de 24 martie, 1982, generând ceea ce este descrisă ca fiind a doua Stea a Betleemului, Damien realizează că acesta este un semn al celei de-a Doua Pogorâri şi ordonă adepţilor săi să ucidă toţi băieţii născuţi în Anglia dimineţii acelei zile de 24 martie pentru a preveni venirea la putere a Copilului Iisus. La o săptămână după o serie de 31 de ucideri ale unor bebeluşi, Reynolds se întâlneşte cu DeCarlo şi acesta îi dezvăluie adevărata identitate a lui Damien.

  Urmăreşte online filmul Omen III: The Final Conflict 1981, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Omen III: The Final Conflict 1981 filme online subtitrat în Română”

  1. mdkrj says:

   morti vostri

  Spune-ne parerea ta despre acest film