Only the Brave 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română

aaa
aaa
Only the Brave 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Only the Brave 2017, film online HD subtitrat în Română

Când o pădure ia foc, pompierii nu pot să stingă flăcările pur şi simplu aruncând cu apă precum pe clădiri. În schimb, ei trebuie să ţină acest infern sub control realizând o linie peste care flăcările să nu poată trece şi, în cele din urmă, focul să se stingă de la sine – o strategie de-a lupta cu foc împotriva focului care pică în sarcina unui grup speciali de pompieri care au fost instruiţi special pentru a lupta cu acest gen de incendii.

Filmul spune povestea unei astfel de echipe, „Durii din Munţii de Granit” şi documentează progresul acestora de la o echipă de pompieri locală din Arizona până la prima linie de luptă cu Focul de la Yarnell Hill, unul dintre cele mai puternice incendii de pădure din istorie. Condus de căpitanul Eric Marsh (Josh Brolin), grupul din care face parte şi un nou recrut ce a avut probleme în trecut cu consumul de droguri şi căruia Marsh vrea să-i dea o a doua şansă (Miles Teller), aceşti eroi imperfecţi au de înfruntat şi greutăţi din viaţa personală de zi cu zi.

În timp ce Marsh se luptă cu flăcările şi îşi riscă viaţa în fiecare moment în care se află la datorie, soţia lui Amanda (Jennifer Connelly) îl aşteaptă acasă cu sufletul la gură şi conduce ferma pe care o au împreună. Chiar dacă pare fragilă, Amanda este la fel de puternică şi are o voinţă de fier, la fel ca oricare bărbat care face parte din echipa de intervenţie a soţului ei.

Urmăreşte online filmul Only the Brave 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Only the Brave 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. edy says:

    bun! sfarsitul tragic

Spune-ne parerea ta despre acest film