• Filme Online
 • Operation Red Sea 2018 filme online subtitrat în Română


  Operation Red Sea 2018 filme online subtitrat în Română

  Operation Red Sea 2018 film online subtitrat în Română

  În timp ce se află la datorie şi îşi face turul prin Marea Roşie, flota de patrulă din Marina Chineză primeşte un apel de urgenţă cum că piraţii somalezi încearcă să deturneze o navă chinezească şi ia prizonieri pasagerii chinezi şi marinarii. Ei trimit apoi o unitate de elită formată din opt persoane pentru a încerca să ţină în frâu piraţii până când navele înarmate mai bine vor ajunge la faţa locului şi îi vor îndepărta sau captura pe aceştia.

  Ajutaţi de un elicopter şi un lunetist, ei reuşesc să facă progrese semnificative în a neutraliza situaţia în timp ce aşteaptă întăriri din flota Chineză ce patrulează Marea Roşie. În timpul operaţiunilor, lunetistul lor principal este împuşcat şi trebuie să fie înlocuit. Unitatea de elită este apoi lăudată pentru bravie atunci când flota principală soseşte. Mai târziu, când situaţia războiului civil dintr-o naţiune fictivă devine instabilă, se primesc ordine ca oficialii şi cetăţenii chinezi aflaţi în zona respectivă să fie evacuaţi de urgenţă.

  Cum tumultul şi ameninţarea teroristă coroborată cu rezistenţa rebelilor fac situaţia foarte dificilă, unitatea specială de elită este din nou trimisa pentru a se ocupa de problemă. Între timp, un jurnalist francezo-chinez ce lucrează în zonă află faptul că organizaţia teroristă locală, Zaka, se pregăteşte să zădărnicească cooperarea cu chinezii folosindu-se de toată forţa militară de care dispune. Echipa de intervenţii reuşeşte să salveze civlii chinezi prinşi în zona de război, însă nişte oficiali sunt încă în posesia teroriştilor şi unitatea trebuie să facă tot ce este necesar pentru recuperarea lor.

  Urmăreşte online filmul Operation Red Sea 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  3 responses to “Operation Red Sea 2018 filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

   Un film de actiune,cum rar mi-a fost dat sa vad.Super tare filmul.Scenele de lupta sunt realizate la modul cat mai real cu putinta.

  2. iosif says:

   Sunt de acord cu Sorin ,un film de actiune care merita vazut,

  3. Gabriela says:

   FOARTE BUN FILMUL. SUBTITRARE BUNA. MERITA VAZUT.
   MULTUMESC.

  Spune-ne parerea ta despre acest film