Out of Sight – Pasiune periculoasă (1998), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Out of Sight – Pasiune periculoasă (1998), filme online subtitrat în Română

Out of Sight – Pasiune periculoasă (1998), film online subtitrat în Română

Un spărgător de banci care şi-a făcut un renume în acest domeniu, Jack Foley, şi o poliţistă americană, Karen Sisco, sunt nevoiţi să împartă portbagajul unei maşini în timpul evadării lui Foley dintr-o puşcărie din Florida. După ce reuşeşte să scape, Foley este urmărit de Sisco în timp ce el şi prietenii lui – mâna sa dreaptă Buddy şi asociatul pe care nu prea poate să pună bază, Glenn – pornesc spre nord către Bloomfield Hills, o suburbie bogată din nordul Detroit-ului.

Acolo ei plănuiesc să viziteze casa unui om de afaceri dubios pe nume Ripley care s-a lăudat în mod prostesc în urmă cu câţiva ani în puşcărie cum că ar avea un mare diamant neşlefuit ascuns în casa sa. Glenn se dă de gol cu planul de furt al diamantului la un criminal pe nume Maurice Miller, care la rândul său şi-a petrecut ceva timp în puşcărie alături de Jack şi Ripley. Maurice plănuieşte apoi să jefuiască vila lui Ripley cu propria lui echipă din care fac parte Kenneth şi White Boy Bob.

Maurice şi Foley acceptă apoi să se unească pentru a jefui vila împreună şi să împartă câştigurile, însă Glenn se sperie şi preferă să renunţe la idee, Sisco permiţându-i să scape. Înainte ca jaful să se petreacă, Foley şi Sisco au o aventură amoroasă într-un hotel din Detroit, însă nu se ştie exact dacă ea îl urmăreşte pe Foley din interes de serviciu pentru a-l prinde şi băga din nou în puşcărie, sau dacă îl urmăreşte în interes personal pentru că-l iubeşte.

Urmăreşte online filmul Out of Sight – Pasiune periculoasă (1998), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Out of Sight – Pasiune periculoasă (1998), filme online subtitrat în Română”

  1. Manu says:

    De ce nu nu merge nici un film

Spune-ne parerea ta despre acest film