Overboard – Amnezie cu surprize 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Overboard – Amnezie cu surprize 2018 filme online subtitrat în Română

Overboard – Amnezie cu surprize (2018) film online HD subtitrat în Română

Kate Sullivan este o mamă celibatară care creşte trei fiice şi are două locuri de muncă. Ea este desemnată să cureţe covoarele de pe un yacht deţinut de Leonardo Montenegro, un playboy răsfăţat şi arogant. Leo are anumite remarci nepoliticoase faţă de Kate şi o concediază fără să-i plătească salariul atunci când ea refuză să îi servească mâncare. După ce Kate reacţionează şi îi reproşează comportamentul urât, Leo o împinge peste bord împreună cu echipamentul de curăţenie.

Între timp, în Mexic, surorile lui Leo, Magdalena şi Sofia, au grijă de tatăl lor bolnav. Magda este furioasă atunci când află că Leo este desemnat să conducă după moartea tatălui compania familiei, aşa că hotărăşte să îi facă o vizită. În acea noapte, Leo alunecă de pe yacht şi cade în ocean. El se trezeşte apoi pe o plajă având amnezie totală, neamintindu-şi nici măcar propriul său nume. El hoinăreşte prin oraş şi ajunge în cele din urmă la un spital din apropiere.

Magda îl găseşte şi îl lasă acolo fără să spună nimic atunci când află că are amnezie. Ea se întoarce acasă şi minte pe toată lumea că Leo a murit, însă Sofia nu este convinsă de acest lucru. Kate şi Theresa văd o ştire referitoare la situaţia lui Leo şi pentru a compensa comportamentul nepotrivit avut de Leo faţă de Kate, ele pun la cale o schemă prin care să-l păcălească şi să-l facă să creadă că este căsătorit cu Kate. Ele se duc la spital şi îl conving atât pe Leo cât şi pe asistente atunci când Kate identifică în mod corect un tatuaj dintr-o zonă ascunsă.

Urmăreşte online filmul Overboard – Amnezie cu surprize (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Overboard – Amnezie cu surprize 2018 filme online subtitrat în Română”

  1. Emma says:

    Din cauza ca sunt fan al filmului ORIGINAL (1987), am rezistat fix 30 minute sa il urmaresc pe asta ! O sa mai incerc, dar pare tare prost prin comparatie ! Atat de prost jucat….:(

Spune-ne parerea ta despre acest film