Overlord (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Overlord (2018), filme online subtitrat în Română

Overlord (2018), film online subtitrat în Română

În ajunul Zilei Z, 5 iunie 1944, o echipă de paraşutişti este trimisă să distrugă un turn radio german aflat într-o biserică veche. Cu toate acestea, avionul lor este doborât înainte de-a putea să ajungă la ţintă şi rămân doar cinci supravieţuitori: Caporalul Ford şi soldaţii Boyce, Tibbet, Chase şi Dawson. Acesta din urmă moare din cauza unei mine terestre, însă restul îşi continuă drumul ajungând să întâlnească o femeie franceză pe nume Chloe care acceptă să-i ghideze în satul unde se află turnul radio.

Soldaţii află faptul că femeia locuieşte împreună cu un frate mai mic în vârstă de doar opt ani şi cu mătuşa lor, care a fost desfigurată de expermentele naziştilor pe care le-au efectuat în biserica repspectivă. După ce Tibbet şi Chase se despart pentru a verifica locul unde ar fi trebuit să ajungă iniţial, soldaţii rămaşi sunt nevoiţi să se ascundă în pod atunci când un nazist face o inspecţie de rutină. Însă când un nazist încearcă s-o violeze pe Chloe, Boyce îl atacă şi ajunge să fie capturat.

Încercând să ajungă la punctul de întâlnire, Boyce vede cum naziştii incendiază săteni desfiguraţi în urma experimentelor făcute pe ei. El este aproape să fie prins de un câine şi se refugiază într-un camion în care se află mai multe cadavre ale altor paraşutişti. Ajuns în bază, Boyce află că sunt mai multe experimente în plină desfăşurare în laboratoarele naziştilor bazate pe un lichid misterios descoperit de nazişti pritr-un procedeu înfiorător. Boyce fură o mostră din serul respectiv şi îl salvează pe Rosenfeld, un alt paraşutist care a fost capturat de nazişti şi cei doi fug din castel.

Urmăreşte online filmul Overlord 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Overlord (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. dana says:

    merge e ok

  2. GMP says:

    Merge, la sfarsit devine cam penibil. Nota 6-7

Spune-ne parerea ta despre acest film