• Filme Online
 • Oz the Great and Powerful, film online subtitrat în Română


  Oz the Great and Powerful, film online subtitrat în Română

  Oz the Great and Powerful 2013 (Grozavul şi puternicul Oz), film online subtitrat în Română

  În 1905, artistul Oscar Diggs lucrează ca magician la un circ ambulant, în Kansas. Şeful circului află că Oscar a flirat cu soţia lui şi îl atacă, dar Oscar reuşeşte să scape cu ajutorul unui balon cu aer cald, care este prins, însă, într-o tornadă ce-l duce pe Tărâmul lui Oz. Ajuns acolo, el este găsit de către vrăjitoarea Theodora, care crede că Oscar este vrăjitorul din profeţie care o va învinge pe vrăjitoarea malefică ce l-a ucis pe regele din Oz. În drum spre Emerald City, Theodora se îndrăgosteşte de Oscar, însă el nu-i împărtăşeşte sentimentele.

  În cele din urmă, cei doi ajung în Emeral City unde Oscar o întâlneşte pe Evanora, sora Theodorei, care este sceptică în privinţa faptului că el ar fi vrăjitorul din profeţie. Evanora îi spune lui Oscar că vrăjitoarea cea rea se află în Pădurea Întunecată şi pentru a o putea înfrânge trebuie mai întâi să-i distrugă bagheta magică, sursa puterii sale.

  Oscar şi Finley, o maimuţică vorbitoare, sunt însoţiţi pe drumul spre pădure de „China Girl”, o păpuşă de porţelan vie a cărei casă şi familie au fost distruse de vrăjitoarea cea rea. Cei trei ajung la pădure şi descoperă faptul că „vrăjitoarea cea rea” este de fapt Glinda, o vrăjitoare bună, care le spune că adevărata vrăjitoare rea este Evanora. Evanora vede acest lucru în globul ei de cristal şi o manipulează pe Theodora, întorcând-o împotriva lui Oscar, arătându-i că acesta încearcă să curteze toate cele trei vrăjitoare. Aceasta se oferă să-i consoleze inima frântă oferindu-i un măr magic menit să-i aline durerea sufletească, numai că odată mâncat acest măr, Theodora se transformă într-o vrăjitoare cu pielea verde şi fără pic de emoţie şi jură să se răzbune pe Oscar.

  Urmăreşte online filmul Oz the Great and Powerful 2013 (Grozavul şi puternicul Oz), cu subtitrare în Română. UPDATE!!! Calitatea video a filmului este acum cea mai bună posibilă!


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  18 responses to “Oz the Great and Powerful, film online subtitrat în Română”

  1. Catalina says:

   People .. don’t even think to watch this movie .. Just .. DON’T!

  2. Alina says:

   E un film frumos menit sa te faca sa zambesti atunci cand esti trist,e un film facut pentru copii dar ca sa il vizioneze cu drag si cei mari,e frumos si sa il vizionati nu cu gandul ca o sa vedeti ceva iesit din comun ci o poveste pe care poti sa le-o spui celor mici la culcare.mie mi-a placut..

  3. Mattias_axx says:

   O MARE PORCARIE ! … nu a meritata timpul promit ca data viitoare am so ascult pe Catalina

  4. AngelTudor says:

   Nici nu stii sa scrii Mattias,ma-i treci pe la scoala

  5. stelian says:

   fantastic si de poveste

  6. iuliana says:

   foarte frumos !:)

  7. ManWithNoName says:

   This video has been removed from public access 😉

  8. Dan C. says:

   Cum pot stii cand unui film i-ai updatat calitatea?. Fain site-ul tau. Nota 7.5 pentru film

   • Anonymous says:

    În principiu lăsându-ți adresa de mail în căsuța din dreapta unde scrie abonare. De asemenea, o altă variantă ar fi să dai like la pagina de Facebook, asta dacă ai cont acolo.

  9. SILVIA says:

   SUNTETI PROSTI AMAN2 SE SCRIE M AI IN ACEA PROPOZITIE VAI DE MAMA VOASTRA SE GASIRA PROSTII..SI FILMUL E RELAXAT SI FRUMOS:*

  10. alexa says:

   Imi pare tare rau dar nu am putut sa vad filmul,nu merge deloc si imi doream tare mult sa-l vad

  11. veronica says:

   nu-mi place ca este alb-negru.

  Spune-ne parerea ta despre acest film