• Filme Online
 • Paddington 2 (2017), filme online subtitrat în Română


  Paddington 2 (2017), filme online subtitrat în Română

  Paddington 2 (2017), film online subtitrat în Română

  Paddington este fericit cu viaţa pe care o duce alături de familia Brown, el fiind popular printre cetăţenii din cartier cărora le oferă suport emoţional în diverse moduri. Pentru a cumpăra o carte unică şi a o dărui mătuşii Lucy pentru cea de-a 100-a aniversare a acesteia, Paddington îndeplineşte o serie de mici joburi şi strânge banii pe care îi primeşte. Când în sfârşit adună suficient, el realizează că acea carte a fost furată şi îl urmăreşte pe responsabil, dar acesta scapă, iar Paddington este acuzat pe nedrept şi arestat pentru furt.

  Cu toate că nimeni apropiat lui nu crede că este vinovat de furt, el este totuşi acuzat şi condamnat deoarece nu există nicio dovadă a existenţei pretinsului hoţ. În timp ce se află la închisoare, Paddington se împrieteneşte cu mulţi deţinuţi, inclusiv cu temperamentalul Nuckles care îl angajează pe Paddington fiind impresionat de reţeta sa de sandviş cu marmeladă. Familia Brown încearcă să îi dovedească nevinovăţia lui Paddington şi împrăştie schiţe cu descrierea adevăratului hoţ.

  Între timp, hoţul se foloseşte de cartea respectivă pentru a găsi o serie de indicii care crede el că or să-l conducă spre o mare comoară secretă. În tot acest timp în care încearcă să-i spele reputaţia lui Paddington, o ghicitoare le spune că acea carte furată conduce spre o comoară ascunsă a celui care a scris-o. Cu Paddington în interior, penitenciarul devine un loc mai calm, iar aerul mai respirabil, însă ursuleţul se străduieşte să rămână optimist chiar dacă familia Brown încă nu reuşeşte să-l scoată de acolo.

  Urmăreşte online filmul Paddington 2 (2017) cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film