Paid in Full – Cu vârf și îndesat, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Paid in Full – Cu vârf și îndesat, filme online subtitrat în Română

Paid in Full – Cu vârf și îndesat 2002, film online HD subtitrat în Română

Ace (Wood Harris) esteun tânăr din Harlem care a rămas blocat într-o slujbă fără viitor la o curăţătorie. Iubitul surorii sale, Calvin (Kevin Carroll), este un traficant de cocaină local ce încearcă să-l atragă pe Ace în afacerile cu droguri promiţându-i că va face o grămadă de bani foarte uşor şi va fi înconjurat de femei frumoase. Ace rezistă tentaţiilor la care-l supune Calvin, nepăsându-i de metodele sale deloc sofisticate de-a face bani. De asemenea, şi prietenul apropiat al lui Ace, Mitch (Mekhi Phifer, se ocupă cu traficul de droguri şi îi arată stilul de viaţă al traficanţilor.

Când Calvin este arestat într-o zi sub acuzaţia de trafic de droguri, Ace este atras în afacere pentru a umple locul lăsat liber pe străzi de arestarea lui Calvin. Acest lucru se petrece după ce Ace începe să ia cocaină de la Lulu, unul dintre clienţii săi. Lulu are nişte provizii de cocaină de calitate înaltă pe care Ace o vinde pe străzi la un preţ mai scăzut decât concurenţa, reuşind să atragă clienţi de la ceilalţi traficanţi.

În timp ce Ace îşi clădeşte operaţiunea de trafic de droguri, Mitch este şi el arestat pentru uciderea unui om care i-a jefuit unul dintre subalterni. Când o luptă se iscă între Mitch şi un alt deţinut, Mitch este luat sub aripa protectoare a lui Rico (Cam’ron), un deţinut din East Harlem care îl impresionează pe acesta cu ferocitatea sa şi solidaritate. Mitch este reuşeşte să scape de acuzaţii şi, atât el cât şi Rico, se alătură imperiului de trafic de droguri al lui Ace.

Urmăreşte online filmul Paid in Full – Cu vârf și îndesat (2002), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Paid in Full – Cu vârf și îndesat, filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

    Nu mi s-a parut un film bun.Nota 6.

Spune-ne parerea ta despre acest film