Papillon (2017), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Papillon (2017), filme online subtitrat în Română

Papillon (2017), film online subtitrat în Română

Henri Charrière, cunoscut drept „Papillon” (Charlie Hunnam), este un criminal charismatic ce se află în Paris şi căruia i se înscenează uciderea unui peşte. El este condamnat să îşi petreacă restul vieţii în colonia penală din Guiana Franceză, fiind înconjurat la tot pasul de criminali periculoşi şi adevăraţi monştri, însă înainte de-a sosi acolo el observă o barcă de salvare şi imediat i se năzuieşte ideea conceperii unui plan de evadare. Când este transportat în celula unde urmează a-şi petrece restul vieţii, Papillon îl întâlneşte pe falsificatorul Dega (Rami Malek).

Acesta din urmă este convins de faptul că apelul pe care l-a făcut soţia sa la condamnare o să fie acceptat şi va fi eliberat în curând. Cei mai bogaţi prizonieri din acest sistem aduc bani în colonie prin nişte metode foarte iscusite şi neobişnuite, iar Papillon crede că Dega se ocupă la rândul său cu aceste şiretlicuri. El are nevoie de banii lui Dega pentru a pune în practică un plan îndrăzneţ de evadare, iar Dega la rândul său are nevoie de Papillon pentru a-l proteja de restul deţinuţilor.

Aceasta se dovedeşte a fi o combinaţie perfectă între creier şi muşchi. Condiţiile din colonie sunt absolut brutale, iar crimele sau atacurile reciproce între prizonieri sunt la ordinea zilei. Directorul închisorii le prezintă acestora regulie în prima zi; după prima încercare de evadare prizonierii în cauză vor fi ţinuţi la izolare vreme de 2 ani. După cea de-a doua încercare vor primi 5 ani de izolare şi apoi vor fi transferaţi către faimoasa Devil’s Island. Aceia care vor comite crime vor fi la rândul lor executaţi prin tăierea capului la ghilotină în văzul tuturor celorlalţi.

Urmăreşte online filmul Papillon 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Papillon (2017), filme online subtitrat în Română”

  1. dana says:

    slabut , mult mai slab ca varianta din anul 1973 ,si cu mult , mult mai slab ca cartea

Spune-ne parerea ta despre acest film