Paranoid Park 2007 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Paranoid Park 2007 filme online subtitrat în Română

Paranoid Park 2007 film online subtitrat în Română

Alex este un skateboarder în vârstă de 16 ani care merge cu trenul în mod clandestin alături de un bărbat pe nume Scratch pe care doar ce l-a cunoscut la Eastside Skatepark, fiind cunoscut drept „Paranoid Park”. În timp ce trenul circulă, un controlor îi observă pe cei doi şi se ia după ei, încercând să îi debarce, lovindu-l pe Scratch cu lanterna sa. În timpul altercaţiei, Alex îl loveşte pe acesta cu skate-ul său şi controlorul, pierzându-şi echilibrul, cade din tren ajungând pe şinele unde trece un alt tren, tăindu-l în jumătate.

Speriat de ceea ce s-a întâmplat, Alex încearcă să distrugă unele probe care l-ar putea indica drept vinovat de acest incident, precum aruncarea skate-ului său în Râul Willamette de pe Podul Steel, iar apoi când ajunge la casa prietenului său Jared, el îşi spală hainele pe care le-a purtat şi apoi scapă de ele. Alex este luat mai apoi la întrebări la şcoală de către Detectivul Richard Lu, la fel ca şi alţi câţiva colegi de clasă care se dădeau cu skate-ul în noaptea cu pricina.

Din câte se pare, poliţia ar fi recuperat acel skateboard pe care Alex l-a aruncat în râu, însă nu au reuşit încă să facă vreo legătură cu el. Cu toate acestea, ei au descoperit unele mostre ADN pe acea placă şi sunt convinşi de faptul că a fost acolo în momentul morţii controlorului. Pe parcursul filmului, Alex încearcă să ascundă implicarea sa în acel eveniment şi nu are încredere în nimeni să spună ce s-a întâmplat pentru a-şi descărca sufletul.

Urmăreşte online filmul Paranoid Park 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film