• Filme Online
 • Paris, Texas 1984 filme online subtitrat în Română


  Paris, Texas 1984 filme online subtitrat în Română

  Paris, Texas 1984 film online HD subtitrat în Română

  Travis Henderson se plimbă de unul singur prin deşertul din West Texas înainte de-a ajunge la o clădire şi îşi pierde cunoştinţa. Un doctor german îl examinează şi determină faptul că ar fi mut, dar descoperă că are la el un număr de telefon şi hotărăşte să-l apeleze. La telefon răspunde un anume Walt Henderson, fratele lui Travis din Los Angeles. Walt nu l-a mai văzut sau a avut vreun contact cu Travis vreme de patru ani, însă acceptă să se ducă în Terlingua, Texas, pentru a-l recupera.

  Soţia lui franţuzoaică, Anne, este îngrijorată referitor la această situaţie deoarece ei l-au adoptat pe fiul lui Travis, Hunter, deoarece şi mama biologică a copilului a dispărut. Walt ajunge la Terlingua şi îl găseşte pe Travis la o clinică de unde vrea să plece. Cei doi fraţi încep călătoria spre Los Angeles, iar Walt devine din ce în ce mai frustrat de faptul că Travis nu vorbeşte.

  Travis reuşeşte să pronunţe cu greutate „Paris”, cerându-i fratelui său să meargă acolo. Walt înţelege greşit dorinţa fratelui său, crezând că este vorba despre capitala Franţei. Continuându-şi drumul, Travis îi arată lui Walt o fotografie cu o proprietate goală din Paris, Texas, pe care a cumpărat-o deoarece este convins de faptul că a fost conceput acolo, în acel oraş. Cei doi fraţi ajung în Los Angeles unde Travis este reunit cu Anne şi Hunter. Acesta din urmă, având doar şapte ani, nu prea îşi aminteşte mare lucru despre tatăl său şi nu este conştient despre identitatea lui până când nu urmăreşte nişte înregistrări de familie în care apare şi el.

  Urmărește online filmul Paris, Texas 1984, cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film