• Filme Online
 • Passenger 57 – Pasagerul 57, filme online, subtitrat în Română


  Passenger 57 – Pasagerul 57, filme online, subtitrat în Română

  Passenger 57 – Pasagerul 57 (1992), film online HD subtitrat în Română

  Psihopatul terorist Charles Rane (Bruce Payne), supranumit drept „Rane of Terror” (Domnia terorii), este prins de către FBI şi autorităţile locale chiar când este pe cale să-şi facă o operaţie estetică pentru a-şi schimba înfăţişarea şi, astfel, să nu mai fie recunoscut de cei care-l caută. FBI-ul pune la cale un plan de-al readuce pe Rane în Los Angeles cu avionul pentru a fi judecat. John Cutter (Wesley Snipes), agent al Serviciului Secret American care s-a retras din activitate, încearcă să-şi revină după moartea soţiei sale şi se ocupă de instruirea însoţitorilor de zbor pentru autoapărare.

  După un astfel de curs, Cutter este abordat de un vechi prieten de-al său, Sly Delvecchio (Tom Sizemore), care îi oferă postul de vicepreşedinte la o agenţie antitero nou înfiinţată. Cutter este reticentînsă Delvecchio şi preşedintele companiei, Stuart Ramsey (Bruce Greenwood), îl conving să accepte funcţia. Cutter se îmbarcă în avionul Atlantic International şi este trimis pe locul 57, iar Marti Slayton (Alex Datcher), una dintre elevele sale, este însoţitoare de zbor.

  Rane şi cei doi ofiţeri de poliţie care-l escortează se află în acelaşi avion. După ce avionul decolează, câţiva oameni care se află pe statul de plată al lui Rane şi sunt infiltraţi drept însoţitori de zbor sau pasageri, îi omoară pe cei doi agenţi FBI, îl eliberează pe Rane şi preiau controlul asupra avionului. Cutter reuşeşte să folosească telefonul de la bordul avionului pentru a-l avertiza pe Delvecchio despre situaţie, dar unul dintre oamenii lui Rane îl prinde. Deşi reuşeşte să scape de el, Cutter trebuie să găsească o soluţie pentru a-l neutraliza pe Rane şi oamenii lui şi să aducă avionul la sol cu toţi pasagerii în siguranţă.

  Urmăreşte online filmul Passenger 57 – Pasagerul 57 (1992), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film