• Filme Online
 • Patient Zero – Pacientul Zero 2018, filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Patient Zero – Pacientul Zero 2018, filme online subtitrat în Română

  Patient Zero – Pacientul Zero 2018, filme online subtitrat în Română

  După ce o epidemie cauzată de o mutaţie a rabiei care se răspândeşte de la animale la oameni, omenirea este pe punctul de-a pierde acest război. Oamenii ce sunt muşcaţi se transformă în decurs de doar 90 de secunde în nişte creaturi. Morgan (Matt Smith) se afla în maşină cu soţia lui în momentul în care au fost atacaţi. El a fost infectat de muşcătură, dar şi-a păstrat umanitatea şi a căpătat în schimb abilitatea de-a vorbi limba creaturilor.

  În încercarea de-a găsi un antidot pentru a salva omenirea, inclusiv soţia sa infectată, Morgan şi un doctor CDC, împreună cu ceea ce se prezumă a fi ce a mai rămas din armată, capturează din infectaţi şi îi interoghează. Virologul CDC Gina Rose (Natalie Dormer) este tulburată de tensiunile dintre ea, Morgan şi Colonelul Knox (Clive Standen). Devine evident faptul că Dr. Rose şi Col. Knox au avut parte de-o relaţie în urmă cu ceva vreme, de aici şi tensiunile dintre ei.

  Gelozia lui faţă de relaţia de amiciţie dintre Rose şi Morgan cauzează ceva ostilitate în grupul lor. În timp ce interoghează un infectat, Col. Knox îl împuşcă mortal pe acesta deoarece nu cooperează cu ei. Ulterior, Knox realizează că Rose are sentimente faţă de Morgan şi îi reproşează acest lucru. Apropiindu-se de găsirea pacientului de la care a pornit toată această nebunie, soţia lui Morgan este ţinută într-o cuşcă aflată în subsolul bazei lor. Ea este tratată cu diverse leacuri experimentale derivate din sângele lui Morgan ce pare să fie imun la infecţie.

  Urmăreşte online filmul Patient Zero – Pacientul Zero 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “Patient Zero – Pacientul Zero 2018, filme online subtitrat în Română”

  1. punisher87 says:

   slabb rau pt 2018, naspa..pff..nu mai fac astia filme calumea deloc

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1