Peaceful Warrior, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Peaceful Warrior, filme online subtitrat în Română

Peaceful Warrior 2006 (Calea luptătorului paşnic), film online DVDRip, subtitrat în Română

Dan Millman (Scott Mechlowicz) este student şi un gimnast faimos printre localnici care visează să câştige Campionatul Naţional. El este foarte agitat şi cu o anumită ocazie Dan încearcă să treacă peste asta alergând pe străzi înainte de răsăritul soarelui. La un atelier auto, el găseşte un bătrân care pare să ştie mai multe lucruri despre problema lui Dan decât el însuşi, astfel că-l porecleşte „Socrate” (Nick Nolte). Dan este puţin confuz în legătură cu aceste cunoştinţe pe care le are bătrânul şi alte lucruri care se petrec în jurul său, printre care faptul că i-a apărut într-un coşmar sub forma unui om de serviciu fără faţă, încălţat cu pantofi diferiţi (astfel face legătura cu el) şi începe să caute mai multe informaţii în ceea ce-l priveşte.

Socrate, la insistenţele nerăbdătorului şi sfidătorului Dan, îi dă acestuia o serie de sarcini şi exerciţii. Conceptul de bază al filozofiei lui Socrate este că trebuie să trăieşti doar momentul prezent. Alte idei includ noţiunea că în niciun moment nu se petrece nimic şi că sunt anumite momente în care trebuie să te lupţi şi altele când trebuie să te abţii de la violenţă. Aceste noţiuni sunt transformate în lecţii practice, precum meditaţii lungi şi o experienţă mistică spectaculoasă.

Dan începe treptat să aprecieze fiecare moment al vieţii; faptul că drumul spre succes este mai plin de semnificaţie şi important decât succesul în sine; să fie mult mai atent la tot ceea ce face – astfel îşi sporeşte capacităţile de gimnast; şi (într-o măsură ceva mai mică) să se controleze. Cu toate acestea, în ciuda tuturor acestor lecţii învăţate, el nu a aflat absolut nimic în legătură cu Socrate, în afara filozofiei şi credinţei acestuia că servirea este cea mai nobilă acţiune posibilă (de aici şi meseria sa de mecanic) şi prezenţa unui alt protejat al său, o femeie pe nume Joy (Amy Smart).

Urmăreşte online filmul Peaceful Warrior 2006 (Calea luptătorului paşnic), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

11 responses to “Peaceful Warrior, filme online subtitrat în Română”

 1. irina says:

  Superb….,un film motivant care te umple de speranta si vointa…ff frumos

 2. Emilia says:

  Un film exceptional…merita vazut !

 3. alin says:

  super super tare il recomand la toti,merita vazut .este film de nota 10

 4. emanuel lilea says:

  foarte bun filmul merita vazut nu nu mai odata ci decateori ainevoie sa in vetii ceva de la viata!

 5. Mariana says:

  Impresionant !

 6. li says:

  peaceful worior nu mai merge. poti repara asta?
  ms frumos
  nu stiu care a fost motivul de ai dezactivar right click dar pe mine care deschid in new tab ma cam “incurca”. daca nu e as aimportant ai putea scoate asta? oricum cine vrea sa copie ceva o poate face relativ simplu.
  multumesc pt munca ta de aici si bafta multa

 7. li says:

  scz. am incercat din nou in chrome si merge, asta dupa ce am citit pe alt site ca unde sunt eu acum ar fi bine sa incerc asa.
  poti da remove la comenturi

 8. Vlad says:

  Patrunzator…un film exceptional!

 9. Greta says:

  Foarte bun film!

 10. Andrei says:

  Unde pot gasi subtitratea? Un link de download pentru subtitrare? Multumesc!

 11. ioana says:

  Un film foarte bun , motivational. Ce bine ar fi sa avem si noi pe cineva langa noi, asa cum a avut si Dan.

Spune-ne parerea ta despre acest film