People I Know (2002) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
People I Know (2002) filme online subtitrat în Română

People I Know 2002 (Cu cărțile pe masă) film online subtitrat în Română

Eli Wurman (Al Pacino) este un publicist evreu care nu se află în cea mai bună perioadă a carierei sale, însă el se pricepe foarte bine la escrocherii, linguşeli, ameninţări şi constrângeri. Mania lui de zi cu zi este alimentată de un cocktail de medicamente eliberate cu prescripţie medicală şi consumul de alcool în exces. Într-o noapte, ultimul „mare client” pe care îl mai are Eli, Cary Launer (Ryan O’Neal) – un actor care este interesat de o campanie publicitară – îl angajează să se ocupe de o anumită campanie.

El vrea să acopere o legătură periculoasă pe care o avut-o cu o actriţă de televiziune cu gura bogată pe nume Jilli Hooper (Tea Leoni). Aceasta este atrasă de consumul de droguri ilegale şi, într-o noapte, ea îl duce pe Elila un fel de bordel unde se consumă droguri şi care este frecventat de o mulţime de bogătaşi sau oameni faimoşi, iar ea susţine că vrea să găsească o „jucărie”.

Pe când întreabă pe acolo „unde este jucăria?”, ea le spune gardienilor că „vă am pe toţi la mână acum” – Eli este prea drogat ca să poată înţelege atunci schimbul de replici. El o duce apoi la camera ei de hotel unde Eli mai ia câteva pastile şi îşi pierde cunoştinţa la puţin timp după ce vede ceva ce pare să fie violarea şi uciderea actriţei. În starea lui de ameţeală, însă, Eli nu poate să îşi dea seama cu adevărat de acest lucru. El trebuie să se ocupe mai târziu de un eveniment caritabil, dar starea sa este una deplorabilă.

Urmărește online filmul People I Know 2002 (Cu cărțile pe masă), cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film