Peppermint: Gustul răzbunării (2018) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Peppermint: Gustul răzbunării (2018) filme online subtitrat în Română

Peppermint: Gustul răzbunării (2018) film online subtitrat în Română

O femeie neidentificată este angajată într-o bătălie brutală cu un bărbat într-o maşină şi în cele din urmă scapă de el cu o împuşcătură în cap. Cinci ani mai devreme, aceeaşi femeie, Riley North, lucrează ca bancher în Los Angeles şi se străduieşte să-şi facă o viaţă decentă. Soţul ei, Chris, deţine un atelier auto care se duce spre faliment încet şi sigur. Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de zece ani pe nume Carly.

Prietenul lui Chris încearcă să îl convingă pe acesta să-l jefuiască împreună pe Diego Garcia, un lord al drogurilor foarte puternic. Chris îl refiză, dar nu înainte ca Garcia să descopere faptul că a avut şi el o anumită implicare şi ordonă oamenilor săi să-l rezolve şi să-l arate ca exemplu. Riley şi Chris o duc pe Carly la un carnaval de ziua ei deoarece nimeni dintre cei invitaţi la petrecerea sa nu au venit. Când se duc la maşină să plece, oamenii lui Diego apar şi îi împuşcă pe Chris şi Carly mortal, iar pe Riley o rănesc grav, dar scapă cu viaţă.

În ciuda rănilor suferite, Riley este capabilă să îi identifice pe cei care au deschis focul asupra lor. Detectivii care se ocupă de caz sunt ezitanţi în a merge mai departe cu plângerile depuse pe numele acestora deoarece fac parte din gruparea lui Garcia şi deţin o influenţă mare. În cele din urmă, atacatorii sunt scăpaţi basma curată, iar din frustrare Riley încearcă să-i atace ea însăşi pe aceştia, dar este arestată şi trimisă la o instituţie de boli mintale.

Urmăreşte online filmul Peppermint: Gustul răzbunării (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “Peppermint: Gustul răzbunării (2018) filme online subtitrat în Română”

 1. Ramaitanar says:

  Fff bun filmul.

 2. Ramaitanar says:

  Fff bun filmul.

 3. Dolce says:

  Mi-a placut ! Multumesc admin

 4. ionel says:

  Waw,excelent filmul nota 10

 5. ROMANESCU SERGIU says:

  bun

Spune-ne parerea ta despre acest film