• Filme Online
 • Phase 7 – Faza 7 (2010), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Phase 7 – Faza 7 (2010), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Phase 7 – Faza 7 (2010), film online HD subtitrat în Română

  Coco şi soţia lui însărcinată, Pipi, se mută într-un complex de apartamente din Buenos Aires. Pe când se duc să cumpere mâncare de la piaţa locală, ei nu observă că mulţimea din jurul lor devine din ce în ce mai panicată. Când se întorc la apartamentul lor, ei află că a fost pus în carantină de către guvern. Coco, prea apatic să-i pese despre o ameninţare de pandemie, încearcă să doarmă şi să nu ia în seamă potenţialul dezastru, dar e enervat de întreruperea bruscă a internetului şi televiziunii.

  Vecinul său Horaţio, un supravieţuitor paranoic al cărui apartament a fost transformat practic într-un bunker, îl recrutează încet-încet pe Coco drept aliat împotriva celorlalţi locuitori din complexul de apartamente. Cu ajutorul lui Coco, Horaţio pune mai multe capcane prin clădire pe care Coco le declanşează din neglijenţă de mai multe ori. Încă neconvins total despre pericolul care îi paşte, Coco se supune totuşi cu trageri de inimă cerinţelor lui Horaţio de-a purta un costum special, un pistol şi să urmărească filmări despre supravieţuire.

  El suspectează faptul că această pandemie ar fi declanşată intenţionat de către cei din spatele Noii Ordini Mondiale. Zanutto, un bărbat în vârstă care e suspectat de către ceilalţi locuitori că este bolnav, e considerat drept o ţintă uşoară. După ce foloseşte o puşcă pentru a îndepărta agresorii care vor să-i facă rău, Zanutto devine paranoic şi începe el însuşi să-i vâneze pe ceilalţi locuitori ca o măsură preventivă de siguranţă personală. Horaţio îl convinge pe Coco s-o lase pe Pipi şi să-l ajute să-l înfrunte pe Zanutto, însă Coco se dovedeşte un aliat incapabil.

  Urmăreşte online filmul Phase 7 – Faza 7 (2010), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “Phase 7 – Faza 7 (2010), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. robert says:

   cel mai idiot film pe care l-am vazut vreodata

  2. Ela says:

   Un film absurd,fara sens, nu merita sa-ti pierzi vremea cu el.

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1