Pillow Talk – Confidenţe pe Pernă (1959), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Pillow Talk – Confidenţe pe Pernă (1959), filme online subtitrat în Română

Pillow Talk – Confidenţe pe Pernă (1959), film online subtitrat în Română

Jan Morrow este o decoratoare de interioare apreciată în oraşul New York. Ea locuieşte singură şi susţine ca este destul de fericită aşa atunci când este întrebată de o femeie pe nume Alma. Singura parte proastă din viaţa ei este linia telefonică pe care o împarte cu Brad Allen, un compozitor de pe Broadway care locuieşte într-un apartament din apropiere. Ea nu poate să obţină o linie de telefon privată deoarece compania de telefonie este suprasolicitată de cererile din zona respectivă.

Jan şi Brad s-au „întâlnit” doar la telefon şi între ei se iscă o antipatie puternică din cauza folosirii liniei telefonice. Brad foloseşte telefonul des pentru a discuta cu diverse femei cărora le cântă melodii de dragoste „special” compuse pentru ele, cu toate că singurul lucru pe care-l face diferit este să schimbe numele sau limba în care le cântă. Janşi Brad se ceartă deseori pe tema liniei telefonice, iar Brad o acuză pe Jan că este geloasă pe popularitatea lui.

Unul dintre clienţii lui Jan este milionarul Jonathan Forbes care încearcă de mai multe ori să îi facă avansuri, dar se loveşte de fiecare dată de un zid. Fără ca Jan să ştie, Jonathan este şi fostul coleg de facultate al lui Brad şi cel care îi sponsorizează în prezent piesele de pe Broadway. Într-o seară la un club, Brad o vede în sfârşit pe Jan şi află cine este. Fiind atras de ea, el mimează un accent texan şi îşi inventează un nou nume, Rez Stetson, pentru a intra în vorbă cu ea şi a o cunoaşte personal mai bine. El reuşeşte s-o cucerească şi cei doi se întâlnesc în mod regulat.

Urmăreşte online filmul Pillow Talk – Confidenţe pe Pernă (1959), cu subitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film