Pitch Perfect 2 (2015), filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
Pitch Perfect 2 (2015), filme online HD, subtitrat în Română

Pitch Perfect 2 – Tonul perfect (2015), film online HD, subtitrat în Română

La trei ani după evenimentele din primul film, fetele din Barden Bellas ţin un spectacol cu ocazia zilei de naştere a Preşedintelui Obama atunci când Fat Amy (Rebel Wilson) se face de râs într-un mare fel. În urma acestui incident ruşinos, fetele sunt chemate în biroul decanului universităţii şi a comentatorilor competiţiei de a cappella, John Smith (John Michael Higgins) şi Gail Abernathy-McFadden-Feinberger (Elizabeth Banks), care hotărăsc să le suspende pe fete şi să le interzică orice prestaţie într-un spectacol a cappella.

Într-o încercare de a-şi repara imaginea şi a fi reprimite în spectacole, fetele vin cu o propunere mai mult decât îndrăzneaţă: ele cer să fie reprimite dacă vor reuşi să câştige un turneu internaţional pe care nicio altă echipă din America nu l-a câştigat vreodată în istorie. Gândindu-se că nu au nici cea mai mică şansă, cei doi acceptă provocarea. Între timp, Beca Mitchell (Anna Kendrick), lidera grupului, începe un stagiu de pregătire la o casă de discuri de care doar iubitul ei Jesse Swanson (Skylar Astin) ştie.

Pe măsură ce Chloe Beale (Brittany Snow) le înscrie pe fete în competiţia respectivă ce urmează a se desfăşura în Copenhaga, boboaca Emily Junk (Hailee Steinfeld) se opreşte la ele acasă pentru a ţine o audiţie personală pentru ele. Fetele devin interesate de ea atunci când află că Emily este o „Moştenitoare Bella” datorită mamei lor, Katherine, şi o acceptă în grup. Împreună, fetele se pregătesc intens pentru marea competiţie, dar au parte de mai multe obstacole şi situaţii neplăcute pe parcurs.

Urmăreşte online filmul Pitch Perfect 2 – Tonul perfect (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Pitch Perfect 2 (2015), filme online HD, subtitrat în Română”

  1. Dany says:

    filmul nu merge

Spune-ne parerea ta despre acest film