Pitch Perfect 3 (2017), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Pitch Perfect 3 (2017), filme online subtitrat în Română

Pitch Perfect 3 (2017), film online subtitrat în Română

La trei ani după evenimentele din filmul anterior, fetele Bellas au absolvit şi au ajuns să îşi ia locuri de muncă pe care le urăsc. Disperate să se mai întâlnească o dată pentru a cânta, Beca (Anna Kendrick), Fat Amy (Rebel Wilson), Chloe (Brittany Snow), Aubrey (Anna Camp), Lilly (Hana Mae Lee), Stacie (Alexis Knapp), Cynthia-Rose (Ester Dean), Florencia (Chrissie Fit), Jessica (Kelley Jakle) şi Ashley (Shelley Regner) sunt încântate să afle că Emily (Hailee Steinfeld), elevă în ultimul an la Barden şi lidera Barden Bellas, pare că le-a cerut să se reunească pentru un eveniment.

Când ajung la reuniune ele realizează că ideea nu era ca ele să cânte ci să o urmărească pe Emily şi celelalte fete cântând. Mai târziu, ele se adună la un bar dezamăgite, iar Emily îşi cere scuze pentru că le-a păcălit, ea crezând că aceasta era singura cale de-a le face să se reunească. Brusc, Aubrey vine cu ideea de-a participa la o competiţie şi dacă o vor câştiga vor avea ocazia să cânte în deschiderea concertului lui DJ Khaled.

Aproape toate fetele acceptă cu încântare, numai Stacie face excepţie, ea fiind gravidă în opt luni şi nu poate să le însoţească. Grupul merge mai apoi la locul de desfăşurare al competiţiei şi acolo află că aceia care le vor fi concurenţi folosesc şi instrumente, spre deosebire de ele. Când trupa Evermoist, condusă de Calamity (Ruby Rose), începe să facă mişto de ele, competitorii sunt provocaţi de fete la un duel.

Urmăreşte online filmul Pitch Perfect 3 (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film