Planetarium (2016), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Planetarium (2016), filme online subtitrat în Română

Planetarium (2016), film online subtitrat în Română

Pe la sfârşitul anilor ’30, două surori americane pe nume Laura şi Kate Barlow călătoresc în Franţa unde ţin spectacole de spiritism la cabaret. Laura fiind cea care prezintă, iar Kate cea care canalizează spiritele. Un anumit spectacol al celor două este văzut de către producătorul de film Andre Korben şi este impresionat de modul în care prestează aşa că le angajează pentru o sesiune privată şi este mişcat de spiritul care-l vizitează.

Fiind dezamăgit de lipsa de inovaţie din industria cinematografică franceză, Korben îi convinge pe investitori şi pe echipa lui să filmeze o şedinţă de spiritism în timp ce se petrece. Din păcate pentru Korben rolele arată ridicol. Cu toate acestea, regizorul este atras de Laura care, în ciuda faptului că nu este o spiritistă, are un chip fotogenic. Echipa de filmare concepe un scenariu convenţional în care Laura joacă rolul unei spiritiste ce canalizează spiritul soţiei unui văduv şi cei trei rămân prinşi într-un triunghi amoros – văduvul neştiind sigur dacă se îndrăgosteşte de fosta lui soţie sau de spiritistă.

Laura şi Kate se mută apoi cu Korben care este foarte generos şi blând cu ele. Însă el continuă să aibă nişte şedinţe private cu Kate spre neplăcerea Laurei temându-se pe bună dreptate de faptul că interesul lui Korben pentru lumea spirituală este una sexuală. În cele din urmă, Laura este forţată să plece într-o locaţie de pe coastă pentru a continua filmările. Pe coastă, Laura realizează că ascensiunea antisemitismului înseamnă că zilele de linişte ale lui Korben se apropie de sfârşit.

Urmăreşte online filmul Planetarium (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film