• Filme Online
 • Pleasantville 1998 filme online subtitrat în Română


  Pleasantville 1998 filme online subtitrat în Română

  Pleasantville 1998 film online subtitrat în Română

  David şi sora lui geamănă, Jennifer, duc o viaţă socială foarte diferită în liceu. Jennifer este superficială şi extrovertită în timp ce David este un introvertit care petrece majoritatea timpului liber uitându-se la televizor. Într-o seară când mama lor este plecată, ei se ceartă pe televizor, fiecare dorind să privească programe diferite. Jennifer vrea să vadă un concert pe MTV în timp ce David vrea să urmăreasă un maraton din Pleasantville, un sitcom din anii ‚50 filmat în alb şi negru care are ca personaje principale idilica familie Parker.

  În timpul certei, telecomanda se strică, iar televizorul nu mai poate fi pornit manual. Un electrician misterios îşi face apariţia, îi pune lui David câteva întrebări referitoare la sitcomul cu pricina, iar apoi îi oferă o telecomandă ciudată şi pleacă, lăsându-i pe cei doi fraţi să se certe în continuare. Totuşi, cumva cei doi fraţi sunt transportaţi în sufrageria alb-negru a celor din Pleasantville.

  David încearcă să se înţeleagă cu electricianul cu care comunică prin intermediul televizorului familiei Parker, însă nu face nimic altceva decât să-l alunge. David şi Jennifer trebuie să pretindă acum că ei sunt Bud şi Mary Sue Parker, fiul şi fiica personajelor din sitcom. David şi Jennifer privesc întreaga natură a oraşului, cum ar fi un grup de pompieri care salvează o pisică din copac şi multe altele. David îi spune lui Jennifer că trebuie să rămână în pielea personajului şi să nu deranjeze viaţa cetăţenilor din oraş, care nu observă nicio diferenţă între ei şi personajele reale.

  Urmăreşte online filmul Pleasantville (1998) cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film