• Filme Online
 • Primo Basílio – Vărul Basílio 2007, filme online subtitrat în Română


  Primo Basílio – Vărul Basílio 2007, filme online subtitrat în Română

  Primo Basílio – Vărul Basílio 2007, film online HD subtitrat în Română

  Jorge, un inginer de succes angajat la stat, şi Luisa, o fată romantică şi visătoare, formează un cuplu tipic de burghezi în societatea din Lisabona a secolului al 19-lea. Acolo există un grup de prieteni care merg acasă la Jorge şi Luisa: D. Felicidade (Dr. Fericire), o femeie care suferă de balonare şi este îndrăgostită de un consilier; Sebastian, bun prieten de-al lui Jorge; Consilierul Acacio, un om foarte educat, Ernestinho; şi menajererele Joana şi Juliana.

  În timp ce menţine o căsnicie formală şi fericită alături de Jorge, Luisa păstrează totuşi şi o relatie de prietenie strânsă cu fosta ei colegă, Leopoldina – supranumită şi „pâine cu brânză” din cauza numeroaselor sale adultere şi trădări. Fericirea Luisei şi siguranţa ei sunt puse în pericol atunci când Jorge trebuie să călătorească în interes de serviciu tocmai în Alentejo. După plecarea soţului ei, Luisa se plictiseşte deoarece nu prea are nimic de făcut, iar melancolia pune stăpânire pe ea.

  În tot acest timp, un anume Bazilio tocmai soseşte de peste hotare. Fiind un afemeiat şi cuceritor, el nu pierde timp deloc şi o cucereşte imediat pe Luisa, bazându-se şi pe faptul că cei doi mai avuseseră o relaţie în trecut înainte ca aceasta să-l cunoască pe Jorge. Luisa era o persoană cu o privire asupra vieţii sale plină de romantism şi Bazilio era bărbatul visurilor sale – el era un bărbat foarte bogat şi locuia în Franţa. Iubirea prietenească se transformă rapid într-o pasiune arzătoare şi o aruncă pe Luisa în păcatul adulterului. Între timp, Juliana aşteaptă nerăbdătoare pentru o şansă de-a o şantaja.

  Urmăreşte online filmul Primo Basílio – Vărul Basílio 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Primo Basílio – Vărul Basílio 2007, filme online subtitrat în Română”

  Spune-ne parerea ta despre acest film