Prometheus, online DVDRip, cu subtitrare în Română

aaa
aaa
Prometheus, online DVDRip, cu subtitrare în Română

Prometheus 2012, film online subtitrat în Română

În timp ce o navă spaţială aterizează pe o planetă asemănătoare pământului, un extraterestru umanoid bea un lichid negru cu bule şi apoi începe să se dezintegreze. Rămăşiţele extraterestrului se prăvălesc într-o cascadă şi ADN-ul său declanşează o reacţie biogenetică. În 2089, arheologii Elizabeth Shaw şi Charlie Holloway descoperă o hartă stelară în Scoţia care se potriveşte cu altele din câteva culturi antice fără legătură între ele. Ei interpretează acest lucru drept o invitaţie primită de la precursorii omenirii, aşa-numiţii „Ingineri”. Peter Weyland, preşedintele în vârstă al Weyland Corporation, finanţează o expediţie care să urmeze acea hartă care conduce spre o Lună îndepărtată, LV-223, la bordul navei Prometheus.

Echipajul navei călătoreşte în „staze”, iar androidul David le monitorizează voiajul. Ajungând în anul 2093, ei sunt informaţi că misiunea lor este aceea de-ai găsi pe Ingineri. Responsabila expediţiei Meredith Vicker ordonă echipajului să nu intre în contact cu ei fără permisiunea sa. Nava Prometheus aterizează pe o suprafaţă muntoasă stearpă, în apropierea unei structuri artificiale imense, pe care o echipă merge s-o exploreze. În interior, ei descoperă numeroşi cilindri de piatră, o statuie imensă, monolitică, a unui cap umanoid şi cadavrul decapitat al unui extraterestru foarte mare, despre care cred că este vorba de un Inginer.

Apoi, sunt găsite şi alte cadavre, iar echipajul presupune că specia a dispărut. Membrii echipei Millburn şi Fifield devin suspicioşi şi nemulţumiţi de adevăratul scop al acestei misiuni şi încearcă să se întoarcă pe Prometheus, dar sunt abandonaţi atunci când se rătăcesc. Expediţia se încheie abrupt când o furtună ce se apropie foarte repede forţează echipa să se întoarcă la navă. David ia în secret unul dintre cilindrii din structură, iar celelalte eliberează un lichid negru. Înapoi în laboratorul de pe navă, ADN-ul Inginerului se pare că este compatibil cu cel al oamenilor. David investighează cilindrul şi lichidul negru din interior. El strecoară puţin din acel lichid într-o băutură pe care i-o oferă lui Charlie, care nu suspectează nimic, după ce acesta îi spune că ar face orice pentru a obţine răspunsuri. La scurt timp după aceea, Charlie şi Elizabeth fac sex. Mai târziu, deşi Elizabeth este sterilă, un scanner medical arată că este însărcinată… dar în pântecul ei nu se află un bebeluş uman!

Urmăreşte online filmul Prometheus 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

14 responses to “Prometheus, online DVDRip, cu subtitrare în Română”

 1. Petru says:

  🙂 da, dragut !

 2. TASOSS says:

  Versiunea in poloneza nu aveti?
  Sau macar in finlandeza?

 3. TASOSS says:

  Am gasit varianta in engleza pe serverul 2.

 4. cristi says:

  nu mai este filmul

 5. drc says:

  cand le dai romanilor gratis ceva si ei nu sunt multumiti iti vine sa te muti in africa

 6. livius says:

  Da acesta este un FILM SF ADEVARAT ….toata actiunea ruleaza ca o spira intre marile intrebari certe ale omeniruu(omenirii) si posibile raspunsuri ..atinge “veriga” lipsa a metamorfozei speciei umane referitor la salti(saltul)prea rapid al mintii umane… tine legatura cu conceptul creatiei ca act divin, tine legatura cu realitati tehnologice pe care le putem intelege usor..ca si public, duce usor catre ideea ca inteligenta artificiala poate fi folosita usor datorita lipsei sentimentului… in ambele moduri ale moralitatii, un 9,50 (datorita stangaciilor de interpretare cam vizibile)

 7. suiramx says:

  fara cuvinte astept 2 cu nerabdare

 8. Dragos R says:

  Un alt SF reusit al lui Ridley Scott, in care face si legatura cu Alliens 1.

 9. Gex says:

  Filmul a fost bun dar echipajul nu a fost echipaj, a fost adunatura de vagabonzi.

 10. Dan says:

  Really stupid. Cand a zis, “My room. 10 minutes” am inkis ca sa nu vomit

 11. bogdan says:

  optimizati in kil si pt. vizionare tv ca stai o ora sa il deschizi intra numai reclame …adtoriale … cine credeti voi ca mai pune botul ca ai castigat un samsung galaxy la o roata electronica ?

 12. Nexus says:

  Salut,Nuam gait fimul pe nici un server.Mersi.

Spune-ne parerea ta despre acest film