Provoked: A True Story (2006), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Provoked: A True Story (2006), filme online subtitrat în Română

Provoked: A True Story (2006), film online subtitrat în Română

Kiranjit Ahluwalia (Aishwarya Rai), o femeie din Punjabi, se mărită cu Deepak Ahluwalia (Naveen Andrews) într-o căsătorie aranjată dinainte, aşa cu se practică în India iar apoi se mută în Southall, Marea Britanie, pentru a fi mai aproape de familia lui. La început, el pare să fie un soţ blând şi care are grijă de ea şi se comportă frumos, dar curând adevărata natură a soţului ei începe să iasă la suprafaţă, iar Deepak prezintă o latură întunecată, ameninţătoare şi chiar sociopată a sa.

După ce îndură vreme de zece ani abuzurile soţului ei şi îi dăruieşte acestuia doi copii, Kiranjit cedează psihic şi nu mai poate să îndure brutalităţile la care este supusă şi violurilor repetate din partea soţului, astfel că îi dă foc la picioare în timp ce acesta doarme şi îl ucide fără să vrea acest lucru. Acuzată de crimă, cazul ei ajunge în atenţia unui grup de asistenţi sociali care lucrează sub comanda unei organizaţii numită „Southall Black Sisters”.

Kiranjit este condamnată la închisoare pe viaţă, cu posibilitate de eliberare condiţionată după 12 ani de detenţie. Ea se împrieteneşte apoi cu colega ei de celulă, o femeie albă pe nume Veronica Scott (Miranda Richardson), care o învaţă Engleză. Veronica este prietenă, de asemenea, şi cu alte câteva femei din puşcărie şi o apără pe Kiranjit de bătăuşa închisorii, Doreen (Lorraine Bruce). Veronica cere ajutorul fratelui său, Edward Foster (Robbie Coltrane), un avocat respectat, pentru a se ocupa de cazul lui Kiranjit şi a o reprezenta la apelul pe care aceasta îl va susţine.

Urmăreşte online filmul Provoked: A True Story (2006), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Provoked: A True Story (2006), filme online subtitrat în Română”

  1. camelia says:

    frumos.merita vazut

Spune-ne parerea ta despre acest film