• Filme Online
 • Pursued – Urmărit (1947), filme online subtitrat în Română


  Pursued – Urmărit (1947), filme online subtitrat în Română

  Pursued – Urmărit (1947), film online DVDRip subtitrat în Română

  Filmul spune povestea lui Jeb Rand (Mitchum) a cărui familie a fost măcelărită atunci când el era doar un copil. După acel masacru, Jeb este găsit de doamna Callum, o văduvă care îl ia şi îl creşte ca pe propriul ei copil. Traumatizat de crime, Jeb nu îşi aminteşte nimic cu privire ceea ce s-a întâmplat în acea noapte, având doar imagini vagi ce îi apar doar în coşmaruri. După câţiva ani, asupra lui Jeb se produce o tentativă de omor, însă doamna Callum dă vina pe vânătorii de căprioare, chiar dacă ştie adevărul.

  Ştiind că atacatorul a fost cumnatul ei, ea se duce să-l certe pe acesta şi se face o dezvăluire teribilă. Ea îl roagă apoi pe cumnatul ei să îl lase pe Jeb în pace, asigurându-l că acesta nu este o ameninţare pentru nimeni. Grant acceptă să-l lase în pace doar pentru a-i demonstra femeii că băiatul nu este deloc ceea ce pare a fi şi când se va face mare o să se întoarcă împotriva ei.

  Mulţi ani mai târziu, devenind deja adult, oficialii caută să recruteze voluntari pentru a se alătura armatei. Jeb şi cel care i-a fost ca un frate, Adam, sunt informaţi că unul dintre ei trebuie să se înroleze si după ce dau cu banul Jeb pierde şi trebuie să se ducă în armată. Jebeste rănit pe front şi în timp ce se recuperează la spital el are nişte amintiri fulgerătoare cu privire la noaptea fatidică când familia sa a fost ucisă. Din cauza rănilor, el este lăsat la vatră în mod onorabil şi trimis acasă cu având în posesie o Medalie de Onoare.

  Urmăreşte online filmul Pursued – Urmărit (1947), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Pursued – Urmărit (1947), filme online subtitrat în Română”

  1. adriana says:

   frumos film

  Spune-ne parerea ta despre acest film