Ralph Breaks the Internet 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Ralph Breaks the Internet 2018, filme online subtitrat în Română

Ralph Breaks the Internet 2018 (Ralph rupe netu’), film online HD subtitrat în Română

După o perioadă de şase ani de la apariţia primului film, Wreck-It Ralph şi Vanellope von Schweetz au devenit cei mai buni prieteni şi ies împreună în fiecare seară după serviciu la Centrul Arcade Family Fun al lui Litwak. În timp ce Ralph este mulţumit de viaţa lui curentă, Vanellope spune că se plictiseşte în jocurile sale din cauza predictibilităţii şi îşi doreşte să aibă parte de ceva nou. Într-o zi, Ralph încearcă să-i împlinească dorinţa prin crearea unei piste bonus secretă în cadrul unei curse.

Vanellope nu se supune comenzilor jucătorului pentru a testa noua pistă, dar situaţia rezultă într-un conflict între ea şi jucător, iar volanul se strică. Din moment ce compania care a produs Sugar Rush a intrat în faliment, unul dintre copii găseşte înlocuitor pe eBay. Cu toate acestea, Litwak este de părere că e mult prea scump pentru posibilităţile sale şi nu are de ales decât să renunţe la joc, lăsând personajele fără casă şi loc de muncă.

Mai târziu în acea noapte, după ce discută cu Fix-It Felix Jr., Ralph hotărăşte să pătrundă în Internet prin intermediul recentului instalat router Wi-Fi al lui Litwak pentru a obţine noul volan de pe eBay. Ralph o ia cu el şi pe Vanellope şi chiar dacă plasează licitaţia câştigătoare în valoare de 27001$, ei nu au aceşti bani pentru a revendica produsul şi au la dispoziţie doar 24 de ore pentru a face rost. Cei doi apelează la J. P. Spamley să facă bani rapid comiţând o ilegalitate în favoarea acestuia.

Urmăreşte online filmul Ralph Breaks the Internet 2018 (Ralph rupe netu’), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Ralph Breaks the Internet 2018, filme online subtitrat în Română”

  1. ana says:

    un film bun

Spune-ne parerea ta despre acest film