• Filme Online
 • Reign of Fire – Regatul de Foc 2002, filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Reign of Fire – Regatul de Foc 2002, filme online subtitrat în Română

  Reign of Fire – Regatul de Foc 2002, film online subtitrat în Română

  În timpul construcţiei unui metrou din Londra, muncitorii dau peste o pesteră din care iese un dragon uriaş care se afla în hibernare şi incinerează muncitorii cu suflarea sa. Singurul care scapă cu viaţă este un băiat pe nume Quinn Abercromby (Ben Thornton) a cărui mamă, Karen (Alice Krige) – şefa echipei de construcţie – este strivită în încercarea de-al proteja pe el. Dragonul iese din subteran şi curând alţi dragoni apar după el. Se dovedeşte faptul că dragonii sunt speciile responsabile de dispariţia dinozaurilor.

  Se speculează faptul că dragonii au intrat în hibernare după ce au distrus mai toate fiinţele vii de pe planetă până ce aceasta va fi repopulată. Rezistenţa militară a omenirii, incluzând armele nucleare folosite în 2010, doar întârzie distrugerea, iar până în 2020 aproape întreaga omenire este în pragul extincţiei. Quinn (Christian Bale) conduce o comunitate de supravieţuitori aflată în Castelul Bamburgh, Northumberland. Ei sunt înfometaţi şi aşteaptă să înceapă recolta.

  Cu toate că majoritatea are încredere în Quinn, câţiva dintre ei sunt mai neascultători şi chiar sfidători. Eddie (David Kennedy) şi grupul său fură un camion de roşii care încă nu sunt suficient de bine coapte, iar aceştia suntatacaţi de un dragon; un bărbat este ucis, iar ceilalţi sunt înconjuraţi de flăcări. Quinn, Creedy (Gerad Butler) şi Jared (Scott Moutter) îi salveaza pe aceştia, însă înainte de-a fugi dragonul îl ucide pe băiatul lui Eddie. Între timp, un alt grup de supravieţuitori au depistat punctul vulnerabil al dragonilor ce poate fi exploatat; aceştia au o vedere slabă înainte de apusul soarelor.

  Urmăreşte online filmul Reign of Fire – Regatul de Foc 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1