• Filme Online
 • Remember me, film online subtitrat în Română


  Remember me, film online subtitrat în Română

  Remember me 2010 (Amintește-ți de mine), film online DVDRip, subtitrat în Română

  În 1991, fetiţa de 11 ani pe nume Ally Craig aşteaptă împreună cu mama ei metroul pentru a merge acasă şi asistă neputincioasă la uciderea cu sânge rece a mamei sale. Din cauza acestui lucru ea prinde o fobie a metroului şi nu se mai duce niciodată acolo. Zece ani mai târziu, acum majora Ally (Emilie de Ravin) este studentă la Universitatea din New York şi locuieşte împreună cu tatăl ei Neil (Chris Cooper), ofiţer al NYPD. Tyler Hawkins (Robert Pattinson) este un tânăr de 21 de ani, ponosit şi fără vreun scop în viaţă, dar totuşi manierat, care lucrează la librăria universităţii. El are o relaţie rece cu tatăl lui (Pierce Brosnan) după ce fratele său Michael s-a sinucis, însă este foarte apropiat de Caroline, sora mai mică pe care Charles o neglijează.

  Într-o noapte, Tyler şi prietenul lui Aian, care-i este şi coleg de apartament, ies în oraş şi întră în belele, iar Neil îl arestează pe Tyler. Charles îl scoate pe Tyler din închisoare pe cauţiune, iar peste ceva timp Aidan îl vede pe Neil lăsând-o pe Ally la universitate şi realizează că este fiica lui. Vrând să se răzbune pe Neil, Aidan insistă asupra lui Tyler să o seducă pe fată şi, după ce face sex cu ea, să-i dea papucii. Tyler acceptă cu ceva reţineri, dar după câteva întâlniri, dramele din vieţile lor îi fac să se apropie mai mult decât plănuise şi în cele din urmă se îndrăgostesc.

  După ce îşi petrece o noapte acasă la Tyler, Ally se ceartă foarte tare cu tatăl ei pe acest subiect şi acesta o loveşte. Dezgustată de gestul făcut de tatăl ei, Ally îsi face bagajele şi se mută cu Tyler şi Aidan. Între timp, Caroline, care este o artistă în devenire, are o expoziţie de artă. Tyler încearcă să-şi convingă tatăl să participe la expoziţie, dar este reţinut cu afacerile. După expoziţie, Tyler se ceartă iarăşi cu tatăl lui, iar „craterul” dintre ei se adânceşte şi mai tare.

  Urmărește online filmul Remember me 2010 (Amintește-ți de mine), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

  Server 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  14 responses to “Remember me, film online subtitrat în Română”

  1. SisoO says:

   I just lost my words.

  2. stefania says:

   WOW!!!chiar ca fara cuvine…se termina intr-un fel…de phu

  3. lacry says:

   Nu imi place finalul:(

  4. stella says:

   i looooooove robert !!!! filmul e fain

  5. bebe says:

   Wow… filmul e bun insa finalul te face sa apreciezi fiecare zi pe care o ai… . Va recomand acest film!

  6. Stefania says:

   Un film foarte bun, emotionant, dar care merita vazut.

  7. Dana says:

   Impresionant si miscator!! Robert joaca foarte bine, ca de obicei!!

  8. diana says:

   trist…ma asteptam sa fie happy ending.

  9. Laura says:

   Filmul acesta este cea mai tare lectie de viata pe care am primito pina acum! Perfect film…

  10. Chriss says:

   Wow , dureros , dar un motiv bun sa apreciem fiecare clipa care o avem .

  11. sam says:

   Slab filmu,dupa 3 beri incepe sa ti placa 🙂

  12. Mitras says:

   De cele mai multe ori, majoritatea dintre noi avem tendinta de a trai in trecut, sau intr-un segment mintal ,izolat catre viitor. Nu poti spune ca traiesti daca nu ai trait niciodata in “”ÄCUM””. Robert joaca bine si se intelege de ce este atat de cautat. Charmul lui egoventric. Stima Admin.

  13. marius be says:

   un film de pus in rama……..ty admin

  14. BobbyIcors says:

   Jarle Thorsen SiteTalk Community Inc., Jarle Thorsen Kielce, Jarle Thorsen Swietokrzyskie, Jarle Thorsen Singapore, Jarle Thorsen itel global group

  Spune-ne parerea ta despre acest film