• Filme Online
 • Revenge – Răzbunarea, filme online subtitrat în Română


  Revenge – Răzbunarea, filme online subtitrat în Română

  Revenge – Răzbunarea 1990, film online HD, subtitrat în Română

  Michael Jay Cochran (Kevin Costner) este un aviator naval al Statelor Unite ale Americii retras din activitate care, după 12 ani de carieră, vrea să se relaxeze şi să trăiască fiecare zi aşa cum vine. El merge în Mexic, acceptând o pereche de puşti Beretta şi o invitatie de la prietenul său bogat Tiburon Tibby Mendez (Anthony Quinn) de-a petrece o vreme la vila sa din Mexic. Tibby este un şef mafiot influent şi este înconjurat constant de gărzi de corp. În timp ce încearcă să găsească reşedinţa acestuia, Cochran se întâlneşte cu o frumoasă femeie călare pe un cal. Ea este soţia lui Tibby, Miryea (Madeleine Stowe), care locuieşte în împrejurimile luxuriante, dar este nefericită din cauză că soţul ei mult mai bătrân nu doreşte copii, crezând că sarcina i-ar strica aspectul.

  Jay este un oaspete de seamă, dar atrage suspiciunile omului de încredere al lui Tibby, Cesar (Tomas Milian), deoarece se comportă cum îl taie capul şi nu ca un angajat. După o cină, Tibby participă la o întrunire privată cu asociaţii de afaceri în timp ce Miryea se cunoaşte mai bine cu Jay, de care se simte atrasă şi în ziua următoare se plimbă împreună pe plajă. În timpul unei petreceri, cu Tibby şi oamenii lui în apropiere, Jay şi Miryea fac dragoste pe ascuns. Tensiunile cresc tot mai mult pe măsură ce Jay se teme că Tibby va afla despre această situaţie.

  Miryea îl imploră să nu plece şi aranjează o nouă întâlnire secretă, ea pretinzând că-şi va vizita o prietenă din Miami şi mergând împreună cu Jay la o cabană izolată. Cesar aude o conversaţie între Miryea şi prietena ei din Miami în care aceasta îi spune să mintă pentru ea. Tibby îl vizitează pe Jay şi îl invită să facă o vizită la fabrica lui de arme, dar acesta refuză deoarece vrea s-o conducă pe fată la cabană.

  Urmăreşte online filmul Revenge – Răzbunarea 1990, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  8 responses to “Revenge – Răzbunarea, filme online subtitrat în Română”

  1. stanca says:

   frumos

  2. andipanda says:

   revzut cu placere.

  3. edy says:

   excelent,totodata o plida pt. javre

  4. BoteLondon69 says:

   Deacord cu Edy

  5. luky says:

   Frumoasa povestea

  6. marius says:

   filme similare ca acesta imi puteti recomanda?

  7. delia says:

   O poveste frumoasa…

  8. dadan says:

   foarte slab filmul

  Spune-ne parerea ta despre acest film