• Filme Online
 • Revenge – Revanşa 2018 filme online subtitrat în Română


  Revenge – Revanşa 2018 filme online subtitrat în Română

  Revenge – Revanşa 2018 film online HD subtitrat în Română

  Jen este o tânără din America ce are o relaţie secretă cu un miliardar francez pe nume Richard. Cei doi pleacă împreună într-o casă izolată pe care o deţine Richard în mijlocul unui deşert cu intenţia de-a petrece timp de calitate împreună înainte de călătoria sa de vânătoare anuală pe care o are cu prietenii săi Stan şi Dimitri. Cu toate acestea, cei doi prieteni sosesc mai devreme decât era planificat, lucru care-l dezamăgeşte pe Richard deoarece spera s-o ţină pe Jen secret.

  În dimineaţa următoare, în timp ce Richard este plecat, Stan încearcă s-o convingă pe Jen să se culce cu el, susţinând că i-ar fi făcut avansuri în noaptea precedentă când au băut şi s-au distrat. Când Jen refuză să facă asta, Stan o violează cu brutalitate în timp ce Dimitri îi ignoră fără niciun stres. Richard se întoarce şi îl ceartă pe Stan, oferindu-i apoi lui Jen o sumă mare de bani pentru a uita pur şi simplu cele petrecute.

  Când Richard refuză să o trimită pe Jen acasă, ea fuge în deşert în timp ce bărbaţii pornesc în urmărirea ei, ajungând pe marginea unei prăpăstii. Richard pretinde că sună pilotul pentru a o duce pe Jen acasă, numai că o împinge în prăpastie unde este prezumată moartă, iar cei trei bărbaţi se pun de acord să-şi continue partida de vânătoare ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Jen, însă, supravieţuieşte căzăturii şi după ce îşi revine din şoc ea se hotărăşte să le facă viaţa un calvar şi să le producă o moarte înfiorătoare.

  Urmăreşte online filmul Revenge – Revanşa 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  6 responses to “Revenge – Revanşa 2018 filme online subtitrat în Română”

  1. Ramaitanar says:

   Foarte tare filmul. Nota 8.

  2. BRINDUSA says:

   Un film tare.Cam mult sânge,nu?

  3. Theodora says:

   O porcarie !

  4. Theodora says:

   Inceput promitator insa se pierde pe parcurs devenind o porcarie ! Un film cu 5 personaje (incuzand si pilotul). Il calific un film foarte prost !

  5. Mircea says:

   Super! Cel mai bun stupid film.

  6. Sorin says:

   Bunicel,dar personajele astea au prea mult sange.Cantitatile varsate,sunt incompatibile cu viata.

  Spune-ne parerea ta despre acest film