Revenge – Revanşa 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Revenge – Revanşa 2018 filme online subtitrat în Română

Revenge – Revanşa 2018 film online HD subtitrat în Română

Jen este o tânără din America ce are o relaţie secretă cu un miliardar francez pe nume Richard. Cei doi pleacă împreună într-o casă izolată pe care o deţine Richard în mijlocul unui deşert cu intenţia de-a petrece timp de calitate împreună înainte de călătoria sa de vânătoare anuală pe care o are cu prietenii săi Stan şi Dimitri. Cu toate acestea, cei doi prieteni sosesc mai devreme decât era planificat, lucru care-l dezamăgeşte pe Richard deoarece spera s-o ţină pe Jen secret.

În dimineaţa următoare, în timp ce Richard este plecat, Stan încearcă s-o convingă pe Jen să se culce cu el, susţinând că i-ar fi făcut avansuri în noaptea precedentă când au băut şi s-au distrat. Când Jen refuză să facă asta, Stan o violează cu brutalitate în timp ce Dimitri îi ignoră fără niciun stres. Richard se întoarce şi îl ceartă pe Stan, oferindu-i apoi lui Jen o sumă mare de bani pentru a uita pur şi simplu cele petrecute.

Când Richard refuză să o trimită pe Jen acasă, ea fuge în deşert în timp ce bărbaţii pornesc în urmărirea ei, ajungând pe marginea unei prăpăstii. Richard pretinde că sună pilotul pentru a o duce pe Jen acasă, numai că o împinge în prăpastie unde este prezumată moartă, iar cei trei bărbaţi se pun de acord să-şi continue partida de vânătoare ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Jen, însă, supravieţuieşte căzăturii şi după ce îşi revine din şoc ea se hotărăşte să le facă viaţa un calvar şi să le producă o moarte înfiorătoare.

Urmăreşte online filmul Revenge – Revanşa 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “Revenge – Revanşa 2018 filme online subtitrat în Română”

 1. Ramaitanar says:

  Foarte tare filmul. Nota 8.

 2. BRINDUSA says:

  Un film tare.Cam mult sânge,nu?

 3. Theodora says:

  O porcarie !

 4. Theodora says:

  Inceput promitator insa se pierde pe parcurs devenind o porcarie ! Un film cu 5 personaje (incuzand si pilotul). Il calific un film foarte prost !

 5. Mircea says:

  Super! Cel mai bun stupid film.

 6. Sorin says:

  Bunicel,dar personajele astea au prea mult sange.Cantitatile varsate,sunt incompatibile cu viata.

Spune-ne parerea ta despre acest film