Revolutionary Road 2008, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Revolutionary Road 2008, filme online subtitrat în Română

Revolutionary Road 2008 (Nonconformiştii), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1955, Frank Wheeler (Leonardo DiCaprio) o întâlneşte pe April (Kate Winslet) la o petrecere. El lucrează în industria lemnului în timp ce ea îşi doreşte să devină actriţă. Între ei se înfiripă repede o relaţie de dragoste ce conduce spre o căsătorie. Atunci când April rămâne însărcinată, cei doi se mută într-o suburbie din Conneticut numită Revolutionary Road, 115. Ei se împrietenesc la cataramă cu agenta imobiliară Helen Givings (Kathy Bates), cu soţul ei Howard Givings (Richard Easton) şi vecinii Milly Campbell (Kathryn Hahn) şi Shep (David Harbour).

În viziunea prietenilor, cei doi par să formeze un cuplu perfect, dar în interior relaţia lor este una zbuciumată. April eşuează în a-şi crea o carieră în actorie, iar Frank îşi urăşte locul de muncă. Între timp, Helen le cere celor doi să vină să-l cunoască pe băiatul lor, John (Michael Shannon), care este bolnav mintal, ca să încerce să îl ajute. Ulterior, April îşi doreşte o schimbare de peisaj şi o şansă de-a susţine familia, iar Frank să-şi redescopere pasiunea, aşa că se mută în Paris pentru a începe o viaţă nouă.

Pe măsură ce cuplul se pregăteşte de mutarea la Paris, ei sunt nevoiţi să se răzgândească. Frank primeşte o ofertă de-a promova la locul de muncă, iar April rămâne iarăşi însărcinată. Când Frank descoperă că soţia lui se gândeşte la avort, el se enervează şi se ceartă violent, iar April afirmă că au conceput un al doilea copil doar pentru a demonstra că primul n-a fost o „greşeală”.

Urmăreşte online filmul Revolutionary Road 2008 (Nonconformiştii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Revolutionary Road 2008, filme online subtitrat în Română”

 1. emil says:

  Bun film, o drama asa cum au fost si sunt multe. Merita vazut.

 2. Gabriela says:

  Fara idealuri commune nu exista nimic, nu exista casnicie.

 3. Ale says:

  Nu merge filmul Nonconformistii de pe site-ul filme bune.net

 4. Ale says:

  va rog , nu merge site-ul Nonconformistii

Spune-ne parerea ta despre acest film