Riding Alone for Thousands of Miles 2005 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Riding Alone for Thousands of Miles 2005 filme online subtitrat în Română

Riding Alone for Thousands of Miles 2005 (Marea calatorie) film online HD subtitrat în Română

Takata Gouichi (Ken Takakura) un bătrân japonez nu s-a aflat în cele mai bune relaţii cu fiul său Kenichi (Kiichi Nakai) după ce soţia lui a murit. În momentul în care băiatul se îmbolnăveşte, Gouichi călătoreşte din provincia Akita la spitalul din Tokyo pentru a-l vizita, însă băiatul nu doreşte să-şi vadă tatăl. Soţia lui Kenichi, Rie (Shinobu Terajima), îi oferă lui Gouichi o filmare prin intermediul căreia să afle mai multe lucruri despre propriul său fiu.

Pe filmarea respectivă sunt imagini cu un artist pe nume Li Jiamin care promite să realizeze o călătorie de unul singur şi să parcurgă o mie de mile pe parcursul unui an. Gouichi hotărăşte să meargă şi el în China pentru a filma performanţa lui Li în locul fiului său care acum nu se mai poate deplasa. Gouichi soseşte în satul lui Li aflat undeva aproape de oraşul Lijiang, însă află faptul că Li a fost trimis la puşcărie după ce a agresat pe cineva.

Translatorul său, Jiang Wen şi ghidul local pe nume Qiu Lin sugerează să filmeze pe altcineva, dar Gouichi insistă să fie Li. După ceva timp de incertitudine şi eforturi de a-l absolvi pe Li de vină, Gouichi reuşeşte să intre în închisoarea unde este reţinut Li şi acesta din urmă izbucneşte în plâns deoarece îi este dor de copilul său în vârstă de opt ani. Gouichi hotărăşte să meargă în satul unde este copilul şi să-l ducă să-şi vadă tatăl. Între timp, el este sunat de către Rie care-i spune că Kenichi a fost impresionat de eforturile sale şi că vrea să se întoarcă acasă. Gouichi are unele îndoieli cu privire la veridicitatea mesajului şi hotărăşte să îşi continue misiunea.

Urmărește online filmul Riding Alone for Thousands of Miles 2005 (Marea calatorie), cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film