• Filme Online
 • Riverworld – Lumea Fluviului, filme online subtitrat în Română


  Riverworld – Lumea Fluviului, filme online subtitrat în Română

  Riverworld – Lumea Fluviului 2003, film online HD, subtitrat în Română

  În anul 2009, o ploaie de meteoriţi ce s-a produs deasupra planetei noastre a curmat viaţa astronautului american Jeff Hale (Brad Johnson). El se trezeşte într-o bulă de jad verde şi i se introduce cu forţa în minte nişte imagini din viitor. Confuz şi cu dureri, el curând se regăseşte gol puşcă pe o plajă pe care se află containere cu haine unisex. Curând, mai mulţi oameni proveniţi din locuri diferite şi din zone temporale diferite ies din apă.

  Toţi sunt capabili să înţeleagă limbajul celuilalt cu excepţia unui om singuratic din Neanderthal căruia îi lipseşte abilitatea de-a vorbi. Hale află că „lumea cunoscută” se află în banca unui râu masiv. Toţi cei care au locuit vreodată pe Pământ, indiferent de zona temporală, se califică să ducă o viaţă nouă în Riverworld. Lor li se oferă mâncare, iar climatul este unui favorabil vieţii. Nevoia pentru adăpost este uşor satisfăcută de resursele disponibile şi de munca manuală simplă.

  Hale se întâlneşte şi se împrieteneşte cu câţiva dintre cei naufragiaţi ca şi el, fiecare provenind dintr-o eră diferită: Alice Liddell Hargreaves – cea din care s-a inspirat povestea „Alice în Ţara Minunilor” – (Emily Lloyd); Mali (Karen Holness), o fostă sclavă din era pre-Război Civil, şi Lev Ruach (Jeremy Birchall), un evreu căzut victimă Holocaustului Nazist. Ceva mai târziu îşi face apariţia şi Lucius Domitus Ahenobarbus (Jonathan Cake), un cetăţean din Roma Antică. În momentul în care Hale începe să se certe cu romanul din cauza eticii celui din urmă, Lucius îl atacă pentru a-şi însuşi rolul de lider.

  Urmăreşte online filmul Riverworld – Lumea Fluviului 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Riverworld – Lumea Fluviului, filme online subtitrat în Română”

  1. Ringo says:

   Din categoria Xena sau Hercule.Din pacate se pare ca va avea si continuare. :((

  Spune-ne parerea ta despre acest film