Robin Hood (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Robin Hood (2018), filme online subtitrat în Română

Robin Hood (2018), film online subtitrat în Română

Lord Robin of Loxley trăieşte în Nottingham şi se bucură de o viaţă bună împreună cu iubita lui Marian, însă este atras de coruptul Şerif de Nottingham pentru a lupta în cea de-a Treia Cruciadă împotriva Sarazinilor. După patru ani petrecuţi departe de Anglia, Robin devine dezamăgit de aceste Cruciade, mai ales după ce eşuează în a-l împiedica pe comandantul său, Guy of Gisbourne, din a executa mai mulţi prizonieri printre care se afla şi un băiat adolescent.

Când se întoarce în Nottingham, Robin află de la vechiul său prieten, Friar Tuck, faptul că Şeriful l-a declarat mort în urmă cu doi ani pentru a-i fura terenul şi bogăţiile ca să facă rost de fonduri pentru finanţarea războiului purtat de corupţii Cardinali care exilează cetăţenii din oraş în minele de cărbune de dincolo de un râu. Investigând lucrurile, Robin vede cum cetăţenii se pregătesc pentru o revoluţie împotriva guvernului care-i opresează şi îi exploatează şi află că Marian este acum într-o relaţie cu liderul aspirant Will Tillman.

Robin este împiedicat să ajungă să discute cu ea de către arabul al cărui băiat a încercat să-l salveze anterior. Bărbatul se prezintă drept Yahya – despre care spune că s-ar traduce drept „John” – şi îi propune să ajute la sabotarea războiului prin furtul de bani pe care biserica îi ia de la oameni ca să finanţeze Cruciadele. Marian îl caută pe Robin când află că acesta este încă în viaţă, dar el alege să nu îi spună despre planurile sale pentru propria ei protecţie.

Urmăreşte online filmul Robin Hood (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Robin Hood (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. BlueSkiLLz says:

    Bun film. Merita vazut

Spune-ne parerea ta despre acest film