Rogue One: A Star Wars Story, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Rogue One: A Star Wars Story, filme online subtitrat în Română

Rogue One: A Star Wars Story 2016 (Rogue One: O poveste Star Wars), film online subtitrat în Română

Cercetătorul Galen Erso (Mads Mikkelsen) şi familia lui sunt nevoiţi să se ascundă atunci când Orson Krennic (Ben Mendelsohn), directorul Diviziei de Cercetare în domeniul Armelor Avansate din Armata Imperială, îl obligă pe Galen să se întoarcă şi să lucreze la Death Star-ul său nefinalizat. După ce soţia îi este ucisă, fiica sa, Jyn, reuşeşte să fugă şi este dusă într-un loc sigur de Saw Gerrera. 15 ani mai târziu, Bodhi Rook, un pilot de transport Imperial, introduce clandestin un mesaj holografic de-al lui Galen pentru Alianţa Rebelilor aflaţi pe luna Jedha.

Jyn (Felicity Jones), devenită femeie în toată firea, este eliberată de Rebeli din captivitatea în care era ţinută de Imperiali, având ca scop folosirea ei pentru a-l găsi pe tatăl său şi a-l împiedica să completeze construcţia armei. Jyn şi ofiţerul Rebelilor, Cassian Andor (Diego Luna), împreună cu druidul acestuia K-2SO, sosesc pe Jedha pentru a-l găsi pe Saw Gerrera (Forest Whitaker) ai cărui partizani sunt angajaţi într-un război armat împotriva Imperiului care extrage cristale Kyber din planetă ca să alimenteze super-arma.

Cu ajutorul unui războinic orb pe nume Chirrut Îmwe (Donnie Yen) şi al mercenarului Baze Malbus (Jiang Wen), Jyn îl găseşte pe Gerrera şi acesta îi arată lui Jyn holograma prin care tatăl ei îşi exprimă dragostea faţă de ea şi îi explică faptul că a fost obligat să participe la proiect. Holograma arată şi faptul că Galen a lăsat o vulnerabilitate în reactorul Death Star care să poată fi exploatată pentru distrugerea ei. El îi spune că planurile sale sunt într-o bancă de date Imperială de înaltă securitate aflată pe planeta Scarif.

Urmăreşte online filmul Rogue One: A Star Wars Story 2016 (Rogue One: O poveste Star Wars), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Rogue One: A Star Wars Story, filme online subtitrat în Română”

 1. Miguel says:

  Fanii primelor serii Star Wars, produse in urma cu 3-4 decenii, ar putea fi dezamăgiți. Nu seamănă cu adevăratul Star Wars. Este mai mult un joc pe calculator. Slăbuț. Dacă filmul asta ia nota 8, atunci oricare din primele trei filme merita 20. Dar, mă rog, chestiune de gusturi. Nu e chiar pierdere de timp, dar nu trebuie să te aștepți la prea mult. Anul 2016 a fost slab în producții bune, foarte slab.

 2. Miguel says:

  Și încă ceva. Acest episod pare un Copy paste, un chinezism ieftin.

 3. Nasolu says:

  si eu sunt fan Star Wars si nu sunt de acord cu tine Miguel , acest film este primul care se apropie calitativ de seria din anii 80 .

 4. argon says:

  bun ,frumos,urat.astea trebuie sa fie comenturile.la ce naiba incepeti sa descrieti filmul.nu va uitati cui nu va place

Spune-ne parerea ta despre acest film