• Filme Online
 • RONIN (1998), filme online HD 720p, cu subtitrare în Română


  RONIN (1998), filme online HD 720p, cu subtitrare în Română

  Ronin 1998, film online HD subtitrat în Română

  La o cafenea dintr-un cartier din Paris, agentul IRA Deirdre (Natascha McElhone) se întâlneşte cu câţiva foşti agenţi speciali deveniţi mercenari pe nume Sam (Robert de Niro), Larry (Skipp Sudduth) şi Vincent (Jean Reno), ducându-i apoi la un depozit unde alţi mercenari de-ai lor, Gregor (Stellan Skarsgård) şi Spence (Sean Bean), îi aşteaptă. Acolo, Deirdre îi informează pe oameni despre misiunea pe care urmează s-o întreprindă: ei au fost angajaţi să atace un convoi puternic înarmat şi să fure o servietă metalică a cărei conţinut nu este dezvăluit.

  Pe când echipa se pregăteşte, Deirdre se întâlneşte cu fostul şef IRA, Seamus O’ Roarke (Jonathan Pryce), ce-i spune că mafia rusă îşi doreşte la rândul ei acea servietă şi trebuie să acţioneze cât mai curând pentru a nu o pierde în favoarea lor. După ce Spence este depistat de Sam că e impostor, ceilalţi pornesc spre Nice. Sam şi Deirdre dezvoltă o atracţie reciprocă în timpul unui filaj.

  În ziua cea mare, echipa lui Deirdre atacă acel convoi şi îi urmăresc pe supravieţuitori înapoi în Nice. După un schimb de focuri la port, Gregor fură servieta şi se face nevăzut. Gregor încearcă să o vândă ruşilor, dar este forţat să-şi omoare omul de legătură atunci când îl trădează. După aceea, el îl contactează pe Mikhi (Féodor Atkine), mafiotul rus care se află în spatele înţelegerii şi îl convinge să se mai întâlnească o dată. Restul echipei îl localizează pe Gregor datorită unor cunoştinţe vechi de-ale lui Sam din CIA şi îl încolţesc pe acesta la un teatru unde urma să se întâlnească cu ruşii.

  Urmăreşte online filmul Ronin 1998, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  5 responses to “RONIN (1998), filme online HD 720p, cu subtitrare în Română”

  1. Cascaval says:

   nu are cum sa dea gres cu asemenea gasca

  2. adrian cicerone says:

   un film bun 8-8,5

  3. zx6r says:

   frumos,merita vazut

  4. pepy says:

   Un film de actiune bun cu actori pe masura.

  5. bello says:

   Film vechi,deci bun.Merci admin!

  Spune-ne parerea ta despre acest film